Basisbegeleider Vroeghulpcentrum Doggersbank (inval)
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER (INVAL) M/V -  VROEGHULPCENTRUM DOGGERSBANK

Voor het team Vroeghulpcentrum Doggersbank zijn wij per direct op zoek naar een basisbegeleider die als invalkracht, met een klein flexibel contract, ons team komt versterken. Over de inzet van de uren gaan we graag met je in overleg.   

Waar
Een kind ontwikkelt zich in de eerste jaren van zijn of haar leven. Praten, eten, lopen, spelen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Binnen Vroeghulpcentrum Doggersbank wordt begeleiding, ervaring en expertise geboden aan kinderen in de leeftijd tussen 0 en 5 jaar waarbij de ontwikkeling niet als vanzelfsprekend verloopt.

Jouw functie
Als basisbegeleider ondersteun en begeleid je de kinderen bij activiteiten volgens het persoonlijk plan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met je collega’s. Je observeert en waar nodig stimuleer je de kinderen bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

 • beschikt over een voor het werkveld relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
 • prima in staat is te reflecteren op eigen handelen en dat van collega’s en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback;
 • veerkrachtig en flexibel kan handelen in diverse situaties;
 • initiatief toont en pro actief is;
 • in staat is om vanuit partnerschap (met ouders en betrokken netwerk) de dienstverlening op een professionele wijze in te richten;
 • bereid is om op invalbasis te werken.

Inschaling

Wij bieden
Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Het betreft een klein, flexibel contract van gemiddeld 2 uur per week. Een leuke functie, die je bijvoorbeeld goed zou kunnen combineren met je parttime baan.

De arbeidsovereenkomst is voor 1 jaar.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Slegers (persoonlijk begeleider) of met Nicole Bouwman (teamcoördinator) op 055-3561785.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 28 oktober.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Wil jij jouw kwaliteiten binnen De Passerel inzetten en wil jij onderdeel worden van dit team? Reageer dan door je brief met motivatie en CV uiterlijk op 23 oktober 2020 te versturen, onder vermelding van vacaturenummer 020-54 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 020-54
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 24-10-2020
Ingangsdatum 09-10-2020
Nummer 55315
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel