Regiebehandelaar
Reggedok

Functieomschrijving

Reggedok is een organisatie waar bevlogen professionals met veel plezier werken. We werken met kleinschalige en multidisciplinaire teams en korte lijnen. Hierdoor kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten en ervaringen en kan er op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar worden samengewerkt. Dit faciliteren we met o.a. interne en externe scholingsmomenten, intervisie, supervisie, collegiaal overleg en natuurlijk leuke teamuitjes. 

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende regiebehandelaar. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en procesmatige aansturing van de casuïstiek waaraan je gekoppeld wordt. Je werkt hierbij nauw samen met de ambulant (gezins-)begeleiders, vaktherapeuten en behandelaren die de begeleiding en behandeling aan kinderen/jongeren en in de gezinnen bieden. Je bent in ieder geval bij de start van de behandeling en wanneer gewenst/noodzakelijk bij evaluaties direct bij de cliënten/gezinnen betrokken. Je volgt het begeleidings- of behandeltraject en geeft waar nodig richting aan het zorgplan en de uitvoering ervan. Je biedt ondersteuning aan de collega's waar nodig en je bent mede verantwoordelijk voor het uitdragen en verder vormgeven van ons begeleidings- en behandelaanbod.

Daarnaast ga je werken binnen de afdeling waar diagnostiek en behandeling geboden wordt aan kinderen en jongeren met een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. De hulpvragen zullen naar verwachting op allerlei gebieden liggen, zoals op het gebied van stemming, angst, ontwikkelingsstoornissen, trauma en dwang. 

Dit alles doe je in een authentiek, bruisend en fris team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en waar verschillende disciplines samenwerken (ambulant gezinshulpverleners, systeemtherapeuten, orthopedagogen, GZ-psychologen, Pmt'ers, muziektherapeuten en si-consulenten). 

Onze nieuwe collega wordt niet alleen geselecteerd op inhoudelijke competenties, maar juist op sociale competenties. Je bent daarom in de eerste plaats een persoon die open staat voor de medemens en je beschikt over het volgende competentieprofiel: 

 • Nieuwsgierig
 • Passievol
 • Proactief
 • Tikkeltje bescheiden
 • Ondernemend / daadkrachtig
 • Sociaal vaardig / respectvol
 • Ruimdenkend / out of the box / creatief
 • Humor 

Functie eisen

 • Affiniteit en ervaring met het werken met gezinnen met meervoudige en complexe problematiek;
 • Bij voorkeur ervaring in de ambulante hulpverlening
 • Positieve en open houding, invoelend en doortastend;
 • Je bent goed in staat om methodisch te werken en kan dit combineren met een persoonlijke benadering waarbij veel aandacht is voor de therapeutische relatie;
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden naar zowel cliënt, ouders, collega's als ketenpartners; 
 • Je bent een teamplayer die graag multidisciplinair werkt, hebt humor en relativeringsvermogen;
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot (basis) orthopedagoog of basis (psycholoog)

Inschaling

Wij bieden je in eerste instantie een contract aan voor een jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring en bedraagt minimaal 3.835 euro maximaal 5.848 euro per maand (FWG 60 / 65) op basis van een werkweek van 36 uren. Daarnaast kom je in een ervaren team waar ruimte is voor professionele ontwikkeling.

Bijzonderheden

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast en pas je binnen het profiel, solliciteer dan door jouw motivatie en cv te sturen via Zorgselect. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature dan kun je contact opnemen met Lenny te Wierik via 06-53598839. 

Na jouw reactie, laten wij binnen een week weten of we jou wel of niet uitnodigen voor een gesprek. De vacature blijft de komende tijd online, totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

Type Vacature
Organisatie Reggedok
Locatie Reggedok
Postcode 7461 DB
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij Lenny te Wierik of [email protected]
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 01-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 119682
Doorsturen Bekijk PDF

Reggedok

Reggedok is een christelijke zorgaanbieder die ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en aan het gezin. Wij helpen bij vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven. Het doel van onze ondersteuning is het versterken van de zelfredzaamheid en eigen kracht van individuen en gezinnen, zodat zij in de toekomst zelf met moeilijke situaties kunnen omgaan en problemen kunnen oplossen. Bij Reggedok vinden wij het belangrijk dat mensen hun eigen leven kunnen blijven leiden. Daarom bieden wij hulp die aansluit bij de leefwereld, een maatwerkvoorziening. Dat doen we door het bieden van diverse vormen van begeleiding (individueel, binnen het gezin en in groepsverband). Concreet kan Reggedok u helpen door middel van gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, opvang, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG), kamertraining en brusjesgroep

Meer over Reggedok