Basispsycholoog (24-32 uur)
Tactus Verslavingszorg

Ben jij de psycholoog die als medebehandelaar ons team in Harderwijk komt versterken? Werk je graag multidisciplinair met een uitdagende cliëntengroep? Kom dan bij Tactus werken en ervaar de verslavingszorg!

Bekijk de functie eisen op onze website.

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Klik op solliciteren voor meer informatie.
Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Harderwijk, locatie Burgtstraat
Postcode 3841ED
Stad Harderwijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
Externe url Bekijk
Publicatiedatum 29-08-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 11-11-2022
Nummer 113569

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg