Basispsycholoog
Careaz

Functieomschrijving

Careaz is volop in ontwikkeling. We hebben een inhoudelijke ambitie om de beste zorg te willen leveren vanuit aandacht, ervaring, professionaliteit en in toenemende mate de inzet van zorgtechnologie. Ons uiteindelijke doel is om onze cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Echter kwaliteit van leven is een subjectief begrip en vraagt daarom om specialistisch maatwerk. We zijn op dit moment aan het bouwen aan een vakgroep behandeling en begeleiding die dit zo goed als mogelijk kan bieden. Onze vakgroep biedt behandeling aan verschillende doelgroepen, te weten psychogeriatrie, somatiek, Korsakov en dagbehandelingen.

Ter versterking van ons behandelteam zijn wij op zoek naar een basispsycholoog.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij ideeën over hoe jij een bijdrage kunt leveren aan onze vakgroep? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

De functie
Welke reguliere werkzaamheden je als psycholoog uitvoert hoeven wij jou natuurlijk niet uitgebreid uit te leggen. Een deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het verrichten van psychologische behandeling en begeleiding bij cliënten en het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek. Een ander belangrijk deel van de werkzaamheden zal zich richten op het ondersteunen van zorgteams bij het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag.

Zelfstandig behandelteam
Je wordt onderdeel van een zelfstandig (behandel)team die ruimte heeft de werkzaamheden op basis van gezamenlijke doelstellingen vorm en inhoud te geven. Team behandeldienst en begeleiding bestaat op dit moment uit twee specialisten ouderengeneeskunde, één basisarts, één technisch geneeskundige, zes verpleegkundig specialisten, twee-psychologen, twee geestelijk verzorgers en drie bewegingsagogen. Het team ontvangt leiding van de manager kwaliteitsontwikkeling en zorginnovatie.

Ruimte voor zorg op maat
Careaz heeft een platte managementstructuur. Dit doen we omdat we waarde hechten aan het nemen van verantwoordelijkheid. Medewerkers van Careaz werken in zelforganiserende teams die zelf afspraken maken over de zorg en ondersteuning die zij bieden. Hierdoor hebben teams ruimte om zorg op maat te bieden die echt aansluit bij de wensen en behoeften van ouderen.

Functie eisen

Als je op basis van deze vacature vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je hebt een relevante masteropleiding psychologie (wo) afgerond.
• je hebt (bij voorkeur) enkele jaren werkervaring opgedaan in de ouderen- of gehandicaptenzorg.
• je hebt een duidelijke visie over de samenstelling van en onderlinge samenwerking binnen een vakgroep.
• Je weet welke vaardigheden en competenties ten minste nodig zijn om dit vak succesvol uit te voeren en kunt gemotiveerd toelichten dat jij deze in huis hebt.
• Je beschikt over een auto en rijbewijs.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature: vacature basispsycholoog

Inschaling

• Een contract voor in eerste instantie de duur van één jaar, met uitzicht op een vast contract.
• Een contract voor 32-36 uur per week (uren in overleg). Je werkt doorgaans volgens kantoortijden.
• Een bruto maandsalaris tussen €3.399,01 en €5.045,55 (FG 60) op basis van een fulltime dienstverband, inschaling op basis van reeds opgedane kennis en ervaring.
• Een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.
• Een afwisselende baan waarin je veel regelruimte hebt en wordt uitgedaagd om initiatief te nemen.
• Ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen.

Had je nog iets anders van ons verwacht? Laat het ons dan weten.

Bijzonderheden

Toelichting
Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom krijg je veel ruimte om je talenten te benutten en jezelf te blijven ontwikkelen. Er werken ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Hebben we nog steeds je aandacht? Solliciteer dan op deze vacature via onderstaande button. Benieuwd naar de ervaringen van collega’s over het werken bij Careaz? Klik dan hier.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met:
• Mark Smit (Psycholoog) voor vak-/functieinhoud via 06-12804687.
• Moniek Botterhuis (HR-manager) voor verdere informatie over de sollicitatieprocedure via 06-22415074.

Type Vacature
Intern nummer 22-0017
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 03-01-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 72941
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz