Basispsycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Psycholoog, Ambulant Ouderen

Word jij onze nieuwe collega?

De Ambulante Ouderenpsychiatrie van GGZ Drenthe zoekt meerdere psychologen voor de locaties Assen, Emmen en Hoogeveen voor 24 uur per week en voor onbepaalde tijd.
 
Ervaren basispsychologen
 
Dit ga je doen?
Je houdt onder supervisie bezig met intakes, psychologisch onderzoek, indicatiestelling, consultatie en ambulante (deeltijd)behandeling. Op alle locaties werk je samen in een team waar naast GZ/ klinisch psychologen ook PIOG’s en een PDW’er/ toegepast psycholoog werken. We hebben een breed opleidingsklimaat, waarin ook AIOS psychiatrie, SOG-io en HAIOS een rol hebben. Je bent medeverantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van de behandeling in samenwerking met jouw cliënt. Wij stellen jouw actieve bijdrage aan innovatie en de verdere ontwikkeling van de zorgprogramma’s op prijs.

Functie eisen

Wie zoeken wij
Jij bent een afgestudeerde psycholoog die enige ervaring heeft of op wil doen in een breed en multidisciplinair team. Je ziet de mens achter de cliënt. Je beschikt over leergierigheid en enthousiasme, en bent bereid je in meerdere aspecten van de behandeling te gaan verdiepen. Doordat er gedifferentieerd wordt op leeftijd (55+) en niet op diagnose, krijg je te maken met een zeer diverse doelgroep. Je bent breed inzetbaar voor ambulante diagnostiek en behandeling, online behandelingen en deeltijdbehandeling (CGt georiënteerd), maar ook Act en schematherapie zijn onderdelen. Ervaring met groepsbehandeling verdient de voorkeur.
Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en administratieve vaardigheden.

Inschaling

Wat doet GGZ Drenthe voor jou?
Je kunt ervaring opdoen in een multidisciplinair, breed team. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en hebben daarnaast de mogelijkheid om door te groeien in de GZ-opleiding. GGZ Drenthe heeft veel gespecialiseerde afdelingen, met de referentie “TOP specialistische zorg”. Samen vormen we een veerkrachtige organisatie en een prettige werkomgeving met als kernwaarden ‘Eigen kracht, Verwelkomen en Bevlogenheid’.

Verder kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.
Salariëring volgens cao GGZ, FWG 60, salaris max. 4717,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure GGZ Drenthe.

Informatie
Heb je interesse reageer dan zo snel mogelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Erkelens teammanager Ambulante Ouderenpsychiatrie T 06-22762611 of Rozemarijn Brinke, behandelcoördinator en GZ psycholoog T 06-30134153.

Enthousiast?
Mogen we je verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #5595
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie diverse locaties
Postcode 9404 LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mirjam van Erkelens teammanager Ambulante Ouderenpsychiatrie T 06-22762611 of Rozemarijn Brinke, behandelcoördinator en GZ psycholoog T 06-30134153.
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 22-09-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 71306

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe