Basispsycholoog kinder en jeugd
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor

een Basispsycholoog kinder en jeugd met ambitie om de GZ opleiding te volgen (32 uur)

De afdeling Medische Psychologie van MST zoekt per direct een basispsycholoog, differentiatie kinder & jeugd, vanwege langdurige ziekte van een collega. Bij gebleken geschiktheid is er met ingang van 1 september 2021 de mogelijkheid in te stromen in de GZ-opleiding Kinder en Jeugd. Het betreft een dienstverband van 4 dagen per week (32 uur), vooralsnog voor 1 jaar. De duur van de GZ-opleiding is twee jaar.

De vakgroep Medische Psychologie is een breed onderlegd team met zorg voor elkaar en oog voor ieders kwaliteiten. Het is een zelfstandig onderdeel van het recent gevormde Psychomedisch Centrum.
Samen met de vakgroepen Psychiatrie, Medisch Maatschappelijk Werk en Geestelijk zorg werken we aan een goede gezondheidszorg en kwaliteit van leven voor onze patiënten.
De vakgroep bestaat uit:
• Klinisch Psycholoog
• 1 KNP-er en 1 GZ-er in opleiding
• Klinisch neuro/ kind-en jeugdpsycholoog
• 3 GZ-psychologen / CGT-ers
• Klinisch / klinisch neuropsycholoog
• 4 psychodiagnostisch werkenden / cgw-ers
• 2 secretaresses

Functie eisen

Wij zoeken: 
• Een enthousiaste collega basispsycholoog K&J / orthopedagoog die in bezit is van aantekening psychodiagnostiek en affiniteit heeft op het gebied van Medische psychologie bij kinderen en jeugdigen (kinderen met chronische aandoeningen, somatisch onverklaarde lichamelijke klachten, medisch trauma, neurologische aandoening en zo meer).

• Iemand die ervaring heeft met psychodiagnostisch onderzoek van kinderen, ouderbegeleiding en behandeling.

• Iemand dit ambitie heeft tot het doorgroeien middels volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog.

• Een flexibele teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden die graag samen werkt in een team van enthousiaste, bevlogen collega’s.

Wij bieden

  • Een tijdelijke aanstelling tot 1 september 2021, en bij gebleken geschiktheid een opleidingsplek tot GZ-psycholoog vanaf 1 september 2021
  • Inschaling gebeurt conform de CAO voor het ziekenhuiswezen.  
  • Uiteraard bieden wij wekelijks werkbegeleiding.
  • Een prettige werkplek binnen een ambitieus ziekenhuis en een hecht team.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 16-11-2020
Reageer voor 09-12-2020
Ingangsdatum 16-11-2020
Nummer 55983

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente