BBL/Duaal leerlingen niveau 3, 4 en 5 (wijkverpleging), Losser/Overdinkel
Carintreggeland

Functieomschrijving

Wij zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s, die in de wijkverpleging willen werken. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.
Wij zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s, die in de wijkverpleging willen werken. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.
Spreekt o
nze manier van zorgen en verzorgen je aan? Ben jij uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen? Dan zoeken we jou!

Achter iedere voordeur een nieuwe situatie, waar je mee aan de slag moet. Daarom kan je improviseren en geniet je van afwisseling, Je klanten houden de regie, maar jij neemt in veel gevallen het initiatief. Jij bent de eerstverantwoordelijke en verleent zorg aan de hand van het zorgplan. Je werkt in een team, maar je verricht je werkzaamheden zelfstandig en in overleg met je klant. Je kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je hebt humor en een positieve levensinstelling. Je speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de cliënten. Dat maakt jou bijzonder.

In het kort

 • De duur van de opleiding is maatwerk en wordt individueel bepaald
 • De kosten van de opleiding zijn voor Carintreggeland
 • Gedurende de opleiding heb je een leer-werkplek in de wijkverpleging voor minimaal 24 uur
 • De doelstelling is een baan in de wijkverpleging

Functieprofiel
Als medewerker in de wijkverpleging ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de cliëntzorg in de wijk. Je begeleidt en verpleegt cliënten aan de hand van het zorgleefplan waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. Je werkt in een team, maar verricht je werkzaamheden voornamelijk zelfstandig en in overleg met de cliënt en je collega’s. Je kunt goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Jij speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de cliënt. Bij alle zorg die je biedt, houd je altijd rekening met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Dat maakt jou bijzonder.

Jij bent

 • Je bent al opgeleid als helpende zorg & welzijn of je hebt een overgangsbewijs naar het 2e leerjaar van de opleiding verzorgende/verpleegkundige. HBO-V studenten hebben propedeuse behaald.
 • Positief en geïnteresseerd in onze cliënten
 • Een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
 • Initiatiefrijk, flexibel en je kunt goed communiceren
 • Ambitieus, zelfstandig en een uitstekende samenwerker
 • In het bezit van een rijbewijs

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-013
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij over de functie: Evelien Loggen, e-mail e.loggen@carintreggeland.nl; over het BBL-traject: Jeannette van der Ent, telefoon 06 1203 9398.
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
BBL Verpleegkundige 6
BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 20-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Nummer 50805

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland