BBL leer-werkplek - Beekbergen
Verian

Ben jij gestart met de BBL opleiding niveau 3 Verzorgende IG of niveau 4 Verpleegkunde en nog op zoek naar een leer-werkplek? Dan heeft Vérian nog een leer-werkplek in Beekbergen beschikbaar!

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wat ga je doen?
Je combineert het leren met werken in de praktijk in een van onze wijkteams. Het werken in de praktijk maakt een groot deel uit van je opleidingstraject. Je krijgt een leer-werkovereenkomst van 24 uur per week. Onze praktijkopleiders, werkbegeleiders en trainers & toetsers staan graag voor je klaar om jou te ondersteunen tijdens je studie.

Wat zijn onze ‘harde’ eisen?

 • Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je wilt je committeren aan de opleiding;
 • Je bent reeds gestart met de VIG of VP opleiding;
 • Je beheerst de basiszorg en bent bevoegd en bekwaam om medicatie aan te reiken;

Wat vinden wij naast de ‘harde’ eisen ook belangrijk?

 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: flexibel, ondernemend, passie voor de zorg, professioneel en verbindend en bent in staat dit uit te dragen;
 • Je kunt goed communiceren, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?
Naast een leuke uitdaging met alle ruimte om je vleugels uit te slaan bieden wij jou ook:

 • Een door Vérian volledig betaalde opleiding. Daarnaast wordt er 4 uur per week (m.u.v. de schoolvakanties) beschikbaar gesteld om mee te lopen of opdrachten uit te voeren;
 • Een salaris conform de cao VVT vanaf de start van jouw opleiding;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk in één van de wijkteams van Vérian;
 • Na het behalen van je diploma kom je in vaste dienst bij Vérian!

Nieuwsgierig?
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je solliciteren? Reageer dan via de knop 'solliciteren', voor 25 september a.s. o.v.v. opleidingsniveau.

Voor vragen en informatie over deze vacature kun je per e-mail contact opnemen met de Adviseurs Leren & Ontwikkelen via opleiden@verian.nl. Via dit e-mailadres kun je ook een informatiebrochure aanvragen.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Beekbergen
Postcode 7361 GA
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
BBL verzorgende 3 IG
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 26-08-2021
Reageer voor 25-09-2021
Ingangsdatum 26-08-2021
Nummer 70680
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian