BBL leerling
InteraktContour

Informatie

Zie jij jouw toekomst in de zorg? Wil je graag werken met mensen met hersenletsel? En laat je je niet afschrikken door ADL-taken?
Dan is een opleiding Verzorgende IG misschien iets voor jou. Wij hebben een vacature voor een BBL-leerling die deze opleiding wil gaan volgen.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

Woonlocatie Daendels Borgh ligt in het Hanzestadje Hattem, tussen de noordrand van de Veluwe en de IJssel. De appartementen van de woonlocatie liggen in het zorgcentrum De Bongerd en op loopafstand van het pittoreske centrum. Daendels Borgh biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 12 cliënten waarvan 10 cliënten met aangeboren hersenletsel, 2 cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en 2 VPT cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 14 gewaardeerde collega's die op zoek zijn naar versterking.

Jouw rol

Als BBL-leerling combineer je werken op woonlocatie Daendels Borgh met de mbo-opleiding Verzorgende IG. Jij maakt deel uit van een gespecialiseerd en betrokken team dat elke dag voor de cliënt klaarstaat met ondersteuning, zorg en begeleiding. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, initiatief neemt en meedenkt. Qua werk ben je flexibel in de zin van dat je je snel aanpast aan de situatie als het werk daar om vraagt. Verder ben je betrokken, verbaal sterk en sta je stevig in je schoenen.

Op de werkvloer word je door een teamlid begeleid. De werkbegeleider/ praktijk-begeleider matcht zoveel mogelijk met de opleiding die je volgt. Uiteraard krijg je de ruimte jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • een leer/werkplek voor een BBL-leerling mbo Verzorgende IG niveau 3
 • een uitdagende en interessante doelgroep om te begeleiden
 • een vergoeding van de studie voor 100% en daarnaast de regeling studiefaciliteiten van InteraktContour zoals verwoord in het Beroepspraktijk-vormingsplan van de stichting
 • een leerling-salaris conform artikel 5:3 van minimaal € 1.386,- en maximaal € 1.973,- en een onregelmatigheidstoeslag (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
 • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • jij bent net gestart of je wilt binnenkort starten met de mbo-opleiding Verzorgende IG op niveau 3
 • jij voert de werkzaamheden die voortvloeien uit de leerarbeidsovereenkomst zo zorgvuldig mogelijk uit, volgens de afspraken en protocollen die binnen de locatie en/of stichting gelden en hetgeen op school is behandeld
 • jij geeft zelf vorm en inhoud aan het leerproces
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en weekenddiensten
 • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 30 september a.s. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Els Snijder, teamleider, op 06-22913565.

Meer informatie over de locatie bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Daendels Borgh in Hattem
Postcode 8051 VL
Stad Hattem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-09-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54798

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour