BBL leerweg Elver/ Nieuw Wehl/ Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4/ Begeleider Gehandicaptenzorg
Elver

Functieomschrijving

 

                            Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4     ( Begeleider Gehandicaptenzorg)

Ben jij leergierig, enthousiast en houd je van een uitdaging? Dan zoeken wij jou!

 

Elver is altijd op zoek naar talent en investeert in het opleiden van BBL studenten. Vanaf november 2019 gaan we starten met onze derde Elver-klas!

Wat ga je doen?

Een opleiding volgen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) houdt in dat je werkzaam bent binnen een team; wonen of dagbesteding, van Elver. Daarnaast ga je één dag in de week naar school. Als leerling maak je onderdeel uit van het team, gezamenlijk zorg je voor een optimale woon- en leefomgeving voor de cliënten.

                                                                                                                                                                er

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Je bent leergierig en hebt een praktische instelling. Je werkt samen met je collega’s aan een gezamenlijk doel: het bieden van hoogwaardige zorg. Je bent kritisch naar jezelf en hebt een frisse blik. Je hebt aantoonbare affiniteit met de gehandicaptenzorg, of al ervaring in het werken in de gehandicaptenzorg. Om toegelaten te worden beschik je minimaal over een diploma VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg, een diploma Helpende, een MBO diploma op niveau 3 (andere richting dan zorg) of HAVO-3 .

Inschaling

Wat bieden wij?

Een leer- en werkplek binnen een boeiende organisatie waarin wij je de mogelijkheid bieden om tegelijkertijd te leren en te werken zodat jij je kunt ontwikkelen tot een volwaardige medewerker binnen het team. Gedurende de opleiding krijg je een werkbegeleider die je ondersteunt in je leerproces. Wij betalen de opleidingskosten en dragen zorg voor begeleiding in de praktijk. Ook krijg je de schooldag vergoed.

 De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt een leer-/ arbeidsovereenkomst voor minimaal 27 uur (inclusief schooldag) met een passend salaris. Na je diplomering hebben wij de intentie je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Bijzonderheden

Meer informatie

  • Informatie over de inhoud van de opleiding kun je vinden op de website van ROC Graafschap College: www.graafschapcollege.nl
  • Informatie over het werken in de gehandicaptenzorg? Kijk op onze site www.elver.nl
  • Wil je meer weten over de opleidingsplaats, neem dan contact op met Wil Nelis, adviseur leren en ontwikkelen, telefoonnummer 0314 696911.

 

Solliciteren 

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de leer-/ arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Je kunt reageren tot 26 februari 2019 via sollicitatie@elver.nl of via de website

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij met Wil Nelis, adviseur leren en ontwikkelen, telefoonnummer 0314 696911.
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
BBL SPW/MMZ 4
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-02-2019
Reageer voor 26-02-2019
Nummer 43670
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver