BBL-leerwerkplek Verzorgende IG | Thuiszorg Gelderland
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!  
We bieden je een geweldige kans om werken en leren te combineren in een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor de opleiding Verzorgende IG (niveau 3). Je gaat dan één dag per week naar school en krijgt meteen de kans je kennis in de praktijk toe te passen.  
Je kan bij ons rekenen op:  

 • een uitdagende leerwerkplek in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen 
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen 

Voor in het team Wijkverpleging Laren, Lochem en/of Zutphen hebben we een opleidingsplaats voor de opleiding verzorgende IG beschikbaar. Tijdens de opleiding leer je verschillende vormen van zorg kennen. Je rouleert één keer naar een ander wijkteam gedurende de opleiding.  

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze thuiswonende cliënten. Als verzorgende IG speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. De eigen regie van onze cliënten staat hierbij centraal. In dit BBL-programma volg je een opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3) waarbij je 20 of 24  uur per week de kans krijgt om je vers opgedane kennis toe te passen bij Zorggroep Sint Maarten.  

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor: 

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je bent beschikbaar om per 22 augustus 2022 de opleiding te gaan volgen 
 • Je hebt minimaal een diploma helpende Plus niveau 2
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken  
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee 
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is  

En dit hebben we voor jou in petto:

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst met bijbehorende studiefaciliteiten. Wij betalen de opleidingskosten en vergoeden daarnaast 50% van de lestijd. Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT en ontvang je salaris volgens de cao VVT. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Begeleiding  

Natuurlijk sta je er niet alleen voor als je besluit deze uitdaging aan te gaan. Je krijgt begeleiding van een eigen werkbegeleider en de medewerker Leren & Ontwikkelen van de regio waarin je werkzaam bent. Daarnaast verzorgen we leergroepbijeenkomsten waarin je met andere leerlingen kennis en ervaringen kunt uitwisselen.   

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 31 mei a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Brigitte van de Griend (medewerker Leren & Ontwikkelen in de regio Gelderland – Utrecht via het volgende mailadres: [email protected]
Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is het volgen van een AMN-talentscan. 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GL-06
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Regio Gelderland
Postcode 7241 AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brigitte van de Griend (medewerker Leren & Ontwikkelen in de regio Gelderland – Utrecht via het volgende mailadres: [email protected]
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Nummer 110844

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten