BBL opleiding Maatschappelijke zorg/Verzorgende IG (MZ/VIG)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

In de ouderenzorg is het belangrijk dat ouderen regie houden over hun eigen leven. In ons werkveld gaat het niet meer om zorgen voor, maar om zorgen dat. Wij zien dat daardoor zorg en welzijn naar elkaar toegroeien. Dit vraagt om verzorgenden die aan kunnen sluiten op de zelfredzaamheid en met de zorgvrager en zijn netwerk in gesprek kunnen gaan om samen te bepalen wat nodig is. Je leert niet alleen om verantwoording te dragen voor de lichamelijke verzorging, maar ook om de leefomgeving in balans te brengen met de wensen on mogelijkheden van de zorgvrager. Dat laatste houdt in dat je ook zorgt voor een zinvolle dagbesteding. 
Wil jij breed inzetbaar zijn binnen Driezorg kies dan voor de BBL opleiding Maatschappelijke zorg/Verzorgende IG vanaf september 2019.

Functie eisen

Functie-eisen:
Diploma VMBO (minimaal kader), diploma MBO of vergelijkbaar.

Wat je gaat doen?
De verzorgende IG is verantwoordelijk voor het leveren van verzorging, verpleging en ondersteuning van de zorgvrager  in zijn/haar dagelijks leven op basis van het individuele zorgleefplan. Draagt, samen met collega’s, zorg voor zorgverlening die voldoet aan de kwaliteitseisen.
In deze taken wordt je gefaseerd begeleid vanuit de organisatie. Je wordt op diverse locaties zowel intra- als extramuraal ingezet om zo breed mogelijke ervaring binnen geheel Driezorg op te doen. Kortom een geweldige kans om je in de volle breedte te ontwikkelen binnen onze mooie organisatie!

Wat we in jou zoeken?
Een sterk doorzettingsvermogen, geduld en volharding  en een goede balans in werk en privé! Het is belangrijk dat je je als kandidaat goed beseft dat dit traject veel van je vraagt. Je moet dus voor jezelf goed nagaan of je op dit moment de ruimte en tijd hebt om je hier volledig in te storten. 

En wat we jou bieden?
Een opleiding voor je verdere carrière! Een leer/arbeidsovereenkomst van 24 uur voor de duur van de opleiding. De opleiding duurt 2,5 jaar.
Naast de opleiding die wij vergoeden, de begeleiding die wij bieden, vergoeden wij de helft van de opleidingsuren.

Inschaling

Salaris als leerling Maatschappelijke zorg/Verzorgende IG volgens CAO. Als het wettelijk minimumloon hoger ligt dan de vermelde bedragen dan geldt het wettelijk minimumloon.

Bijzonderheden

Bij belangstelling kunt u reageren tot 10 maart 2019!

Na de selectie van de brieven volgt in week 12 een speeddate. Evt een toets naar jouw beheersing van de Nederlandse taal, rekenen en/of een digitale leervermogen test. Als laatste volgt het selectiegesprek. 
Je gaat door naar een volgende stap indien de uitslag van de speeddate, toets/test positief is.

Het nemen van referenties en het aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure. (Een reeds aangevraagde VOG welke niet ouder is dan 3 maanden is tevens geldig).

 

Type BBL
aantal plekken 7
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam van den Boomen, via tel. 038-2001100 of mailen naar m.vandenboomen@driezorg.nl
Functie(s) Overig
Opleidingsinstituten Deltion College Zwolle
Publicatiedatum 07-02-2019
Reageer voor 10-03-2019
Ingangsdatum 07-02-2019
Nummer 43559
Doorsturen Bekijk PDF