BBL Opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Vanaf september 2022 heeft Zorggroep Oude en Nieuwe Land ruimte voor 24 nieuwe studenten die starten met de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG. Wil jij het volgen van een erkende opleiding combineren met een baan in de zorg? Dan is dit je kans.

Wie zoeken wij?
Tijdens de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG leer je ondersteuning te bieden aan de bewoners van diverse woonzorgcentra, cliënten in de wijk én revalidanten van ons revalidatiecentrum op het gebied van dagelijkse zorg. Je onderhoudt de sociale contacten met familie en mantelzorgers en bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten die in het zorgleefplan zijn opgenomen. Als leerling-Maatschappelijk Verzorgende IG ga je voor kwaliteit en werk je zorgplanmatig. Je zult ervaring op doen in het werken met mensen met dementie en je bent, na diplomering, bevoegd en bekwaam om de verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Als Maatschappelijk Verzorgende IG kun je mensen verzorgen én begeleiden. Met deze opleiding behaal je dan ook twee mbo-diploma's: Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG.

De werkomgeving
Tijdens de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG word je ingezet binnen de gehele organisatie, bij meerdere teams of in meerdere woonzorgcentra. Wij hebben opleidingsplaatsen beschikbaar in ons hele werkgebied: in Steenwijkerland, Noordoostpolder en op Urk.

Wat vragen wij?
Je hebt ontdekt dat je heel graag in de zorg wil gaan werken of je werkt al in de zorg en bent op zoek naar meer kennis. Natuurlijk denk je dan in mogelijkheden, niet in belemmeringen, en ga je ervan uit wat iemand nog wél kan. Daarnaast:
 • heb je minimaal een afgeronde opleiding op mbo 2 niveau;
 • ben je in staat zelf regie te nemen over je leren en voel je je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling;
 • ben je stressbestendig, creatief, gemotiveerd en flexibel;
 • kun je goed luisteren en ben je geduldig;
 • ben je digitaal vaardig;
 • beschik je over eigen vervoer, zodat je inzetbaar bent in ons gehele werkgebied (Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk).
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en geleidelijk een al meer zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Als leerling-Maatschappelijk Verzorgende IG ga je, op basis van je leerdoelen, werken als volwaardig professional in een team. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving, waarin je van enorme meerwaarde kunt zijn.
 • Het salaris bedraagt € 2.135,43 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35, zij-instroomperiodiek, cao VVT);
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Wij bieden een leer-arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week, inclusief de schooldag. Huiswerk maak je in eigen tijd;
 • Wij bieden in eerste instantie een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Opleidingsplaatsen in verschillende teams / locaties in Steenwijkerland, Noordoostpolder en op Urk.
Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marian de Boer (Teammanager Wonen en Zorg) via 06-51 36 26 23 of Judith van Wieren (Gebiedsmanager Wijkverpleging) via 06-22 26 32 76 of stel je vraag per e-mail aan [email protected]

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de button 'solliciteer direct'. Je kunt ons t/m 23 mei 2022 laten weten waarom wij op zoek zijn naar jou! Informeer ons in jouw brief over de motivatie voor de opleiding en het werkveld én over hoe jij werken en leren gaat combineren met jouw thuissituatie.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8, 10 en 13 juni 2022.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL overig
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110889

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land