BBL Verzorgende IG Brummen of Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat je via een ‘werken en leren traject‘ jouw opleiding doorloopt. Binnen Riwis betekent dit dat je werkzaam zal zijn binnen beide locaties op minimaal twee afdelingen. Gedurende je leerproces ontvang je begeleiding van een werkbegeleider en een praktijkopleider, zij zijn nauw betrokken bij jou voortgang.  

De functie waarvoor je wordt opgeleid

Als Verzorgende-IG draag je zorg voor het welzijn van de cliënten en het uitvoeren van ondersteunende, verzorgende en verpleegkundige handelingen waartoe bevoegd. Je werkt vanuit afspraken in de individuele zorgplannen. Binnen de VVT leveren we 24-uurs zorg, wat inhoudt dat je verschillende diensten draait die passen bij je verantwoordelijkheid. De diensten omvatten de ochtend, middag en avond, zowel door de weeks als het weekend. De werkzaamheden vinden plaats in Brummen en Eerbeek.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Functie eisen

Je voldoet aan de toelatingseisen van de opleiding.

Inschaling

Wij bieden

 • Een contract per 16-1-2023;
 • 4 studie-uren worden flexibel ingezet voor school of werkzaamheden;
 • Vergoeding voor de opleidingskosten;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT;
 • Een jaarcontract per leerjaar;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 16 oktober 2022 via de website van Riwis Zorg & Welzijn

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website en voor meer informatie over jouw BBL traject bij ons, klik je hier.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Maaike van Dijk (Praktijkopleider), telefoonnummer 06-51884175 of Irma Rutgers (Praktijkopleider), telefoonnummer 06-20814893

De selectiegesprekken vinden plaats op 31 oktober en 4 november aanstaande.

Type BBL
aantal plekken 5
Intern nummer 117
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 02-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Ingangsdatum 16-01-2023
Nummer 113698
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn