BBL Verzorgende IG die vooruit kijkt.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Ligt jouw toekomst in de zorg en ben je op zoek naar uitdaging, afwisseling en een plek waar je de ruimte krijgt om je talent te laten zien? Dan is het volgen van een BBL-opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3) bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) jou op het lijf geschreven.

Wil jij werken en leren bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!

TMZ groeit en vindt het belangrijk om nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Daarom krijgen studenten bij ons de kans om zich in een inspirerende omgeving te ontwikkelen tot zelfstandige en professionele zorgverleners.

Waar?

Binnen TMZ diplomeren elk jaar gemiddeld 40 BBL leerlingen Verzorgende IG. Voor de start in september is er ruimte voor in ieder geval 25 nieuwe BBL leerlingen die gedurende 2 jaar een leerlingen contract krijgen en een persoonlijk opleidingstraject doorlopen.

Regio:                                  Twente
Aantal uur:                       24, 28 of 32 uur per week (in overleg te bepalen)


Binnen TMZ worden BBL leerlingen op hun waarde geschat en uitgedaagd om persoonlijke en professionele talenten optimaal in te zetten. Geen dag is hetzelfde waardoor jij scherp blijft en niet stilstaat. De teams die de BBL leerlingen een warm welkom geven en begeleiden, hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de bewoners kwaliteit van leven te bezorgen en dit ook samen te doen.

Zie jij het voor je?

Werken en leren
Via de Beroeps Begeleidende Leerweg (werken en leren) wordt je opgeleid voor het diploma Verzorgende IG niveau 3. Tijdens de opleiding doe je ervaring op met verschillende zorgvragers en vormen van zorgverlening. Hierbij leer je zelf zorgtaken te verrichten en draag je bij aan een sfeervolle omgeving waar cliënten en medewerkers goed tot hun recht komen. Tijdens de opleiding ga je één dag per week naar school en daarnaast word je ingezet in de dienstenplanning van je afdeling.

Talenten ontdekken en inzetten
Tijdens de gehele opleiding ga jij ontdekken waar jouw talenten in de zorg het beste tot zijn recht komen. Uiteraard heb je in deze ontwikkeling professionele begeleiding en leren we van elkaar. Jij denkt in oplossingen en bent nieuwsgierig naar digitalisering en zorgtechnologie.

In gesprek
Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Ook tijdens je opleiding kun je terugvallen op een klankbord die je kan helpen met eventuele vraagstukken.

Op de hoogte blijven
Als BBL leerling vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Een opleiding en loopbaan bij een organisatie die jouw ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris volgens de CAO VVT;
 • Vergoeding van de opleidingskosten (lesgeld, boeken en licentiegeld);
 • Van de schooltijd wordt 4 uur per week vergoed;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding;
 • Na diplomering de zekerheid van een dienstververband bij TMZ als Verzorgende IG;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een nieuwsgierige, leergierige en open werkhouding;
 • Mensgerichte en open instelling;
 • Werken en leren goed kunnen combineren met je privéleven;
 • Begrip dat de zorg zich niet beperkt tot kantoortijden, maar 24/7 doorgaat;
 • Diploma VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een MBO diploma niveau 2 of een gelijkwaardig diploma;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

BBL leerlingen werken actief aan hun toekomst. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen of wil jij meer weten over werken en leren bij TMZ? Neem contact op met Martijn van den Broek (Praktijkopleider) via [email protected];
 • Weet jij al zeker dat jij deze stap wilt zetten? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we vanuit L&O contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en waar deze aansluiten bij onze mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE095
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 18-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 13-04-2022
Nummer 109964

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)