BBL VERZORGENDE IG NIVEAU 3
Liberein

Gezocht: leergierige en nieuwsgierige collega in opleiding

Binnen Liberein hebben wij enkele opleidingsplaatsen beschikbaar voor het schooljaar dat start in augustus/september 2022. Hiervoor zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaten die zich graag verder wil ontwikkelen in de zorg, voor 24-28 uur per week.

Wat ga je doen?
Als leerling Verzorgende IG combineer je leren en werken. Je komt te werken in een multidisciplinair cliëntteam en je leert, onder begeleiding van een werkbegeleider, de beroepsvaardigheden aan. Samen met je team en andere specialisten zet jij je in voor de zorg en welzijn van de cliënten, waarbij de wensen en mogelijkheden van iedere cliënt centraal staan. Tijdens de opleiding ga je op diverse locaties werken en leren, om zoveel mogelijk ervaring op te doen in verschillende zorgsituaties. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar ieders verhaal en je kennis en persoonlijkheid inzet in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Een BBL-opleiding in de zorg vraagt om doorzettingsvermogen en onze werkbegeleiders en praktijkopleiders zullen jou zo goed mogelijk begeleiden. Wij bieden jou baangarantie na het succesvol afronden van jouw opleiding.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma Zorg en Welzijn op niveau 2/3/4 of je zit in het 3e of 4e leerjaar van de BOL-opleiding Verzorgende IG;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Wij investeren in jou en je toekomst en daar vragen wij commitment voor terug;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Verder krijg je:

  • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, na een positief resultaat van de evaluatie wordt deze verlengd om de opleiding verder voort te zetten
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, € 2.135,43 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Heb je vragen over het leerwerktraject of wil je weten wat het werken bij Liberein zo leuk maakt? Neem contact op met een van onze praktijkopleiders, afdeling HR opleidingen, tel 053-4826688. Of stuur een mail naar [email protected]

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Wij ontvangen graag jouw cv en duidelijke motivatie via de “solliciteren” button.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen in april plaatsen vinden.

Type BBL
aantal plekken 10
Intern nummer 2022-40
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling opleidingen
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 14-03-2022
Ingangsdatum Aug/sept 2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 108960
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein