BBL OPLEIDING VERZORGENDE IG NIVEAU 3
Liberein

Gezocht: leergierige en nieuwsgierige collega in opleiding

Binnen Liberein hebben wij enkele opleidingsplaatsen beschikbaar voor het schooljaar dat start in februari 2023. Hiervoor zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaten die zich graag verder wil ontwikkelen in de zorg, voor 24-28 uur per week.

Wat ga je doen?
Als leerling Verzorgende IG combineer je leren en werken. Je komt te werken in een multidisciplinair cliëntteam en je leert, onder begeleiding van een werkbegeleider, de beroepsvaardigheden aan. Samen met je team en andere specialisten zet jij je in voor de zorg en welzijn van de cliënten, waarbij de wensen en mogelijkheden van iedere cliënt centraal staan. Tijdens de opleiding ga je op diverse locaties werken en leren, om zoveel mogelijk ervaring op te doen in verschillende zorgsituaties. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar ieders verhaal en je kennis en persoonlijkheid inzet in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Een BBL-opleiding in de zorg vraagt om doorzettingsvermogen en onze werkbegeleiders en praktijkopleiders zullen jou zo goed mogelijk begeleiden. Wij bieden jou baangarantie na het succesvol afronden van jouw opleiding.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma Zorg en Welzijn op niveau 2/3/4 of je zit in het 3e of 4e leerjaar van de BOL-opleiding Verzorgende IG;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Wij investeren in jou en je toekomst en daar vragen wij commitment voor terug;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

  • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, na een positief resultaat van de evaluatie wordt deze verlengd om de opleiding verder voort te zetten;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met afdeling opleidingen, via tel. 053-4826739. We vertellen je graag wat het leren en werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Wij ontvangen graag jouw cv en duidelijke motivatie via de button ‘solliciteren’.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in november 2022. 

Type BBL
aantal plekken 10
Intern nummer 2022-107
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling opleidingen
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 16-09-2022
Ingangsdatum Februari 2023
Reageer voor 31-10-2022
Nummer 114018

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein