Bedrijfsadministrateur m/v
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

De organisatie

Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede biedt medisch specialistische revalidatiezorg voor volwassenen en kinderen. Wij bieden klinische en poliklinische behandelprogramma’s voor allerlei diagnosegroepen welke zijn onderverdeeld over drie sectoren: Dwarslaesie, Orthopedie en Pijn (DOP), Kinderrevalidatie en Neurologie. In ons revalidatiecentrum maken wij gebruik van de modernste hulpmiddelen en de nieuwste revalidatietechnieken.

Roessingh, Centrum voor Revalidatie maakt deel uit van Roessingh Concern, waarin behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten bijeen zijn gebracht. Door deze bundeling van krachten heeft het concern een unieke positie binnen Revalidatie Nederland en ten opzichte van andere regionale zorgaanbieders.

 

Afdeling

Binnen Roessingh is de afdeling Financiële Administratie (FA) verantwoordelijk voor alles dat samenhangt met financiën. Financiële administratie, financiële verantwoording, business control, zorgverkoop en zorgcontrol. De Financiële Administratie bestaat uit 9 fte. De bedrijfsadministrateur is verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig uitvoeren van de boekhouding voor meerdere entiteiten en daarmee het verzorgen van inzicht in de financiële positie van de organisatie.

 

Functie

Taken van de bedrijfsadministrateur betreffen:

 • het verzorgen van en rapporteren over de maandafsluiting;
 • het opstellen van maandelijkse exploitatie- en activa rapportages;
 • het beheer van balansrekeningen;
 • de administratieve inrichting van contractbeheer;
 • de voorbereiding bij het opstellen van de jaarrekening;
 • de dagelijkse boekhoudkundige werkzaamheden t.b.v. de crediteuren- en debiteurenadministratie (bijvoorbeeld het verwerken van bankmutaties en factureren van specifieke opbrengststromen);
 • projectmatige werkzaamheden maken deel uit van de functie, bijvoorbeeld m.b.t. het (her)inrichten van fiscale- en inkoop/administratieve processen.
 • Er wordt gewerkt met moderne software en samen met de collega’s van de afdeling wordt de financiële dienstverlening continue verbeterd.

De taken worden zelfstandig uitgevoerd en bij afwezigheid van de coördinator financiële administratie wordt deze door u waargenomen.

Functie eisen

 • een HBO-diploma op bedrijfseconomisch/administratief gebied;
 • aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • kennis van Office/Excel en moderne administratieve systemen (kennis van Afas is een pré);
 • integer, initiatiefrijk, nauwkeurig en zelfstandig;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

 • U ontvangt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor 28 - 36 uur per week voor de duur van één jaar, met de intentie om dit aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • De gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk;
 • Inschaling vindt afhankelijk van opleiding en ervaring plaats in FWG 50 (minimaal € 2.453,00 en maximaal € 3.664,00);
 • Op de arbeidsovereenkomst zijn de arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen van toepassing.
Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij dhr. S. Achterkamp, coördinator FA (053-4875209) of bij dhr. B. Schukkink, concern controller (053-4875221 of 06-40128919).
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Financieel-economisch medewerker
Publicatiedatum 17-07-2020
Reageer voor 16-08-2020
Nummer 53904
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie