Bedrijfsarts
ZGT

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van het team reintegratie en verzuim, onderdeel van de afdeling P&O. Het team bestaat naast de bedrijfsarts uit twee reintegratiecoördinatoren en wordt vanuit de administratie door twee medewerkers reintegratie en verzuim ondersteund. Je rapporteert aan de manager P&O en werkt in nauw overleg met management en P&O adviseurs m.n. in sociaal medische overleggen.
Je richt je op duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsbeleid, door zowel medewerkers als management een spiegel voor te houden en je als medisch adviseur te profileren. Je geeft advies met als doel duurzame en optimale inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Niet de duur van het spreekuur telt, maar de uitkomst. Waar nodig adviseer je over de inschakeling van andere deskundigen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Houden van individueel spreekuur voor werknemers.
  • Opstellen van een sociaal medische beoordeling van een werknemer voor diens functie.
  • Vertalen van de sociaal medische beoordeling naar een probleemanalyse, diagnose en individueel begeleidingsplan.
  • Op basis van de genoemde documenten uitbrengen van een advies voor reintegratie (en bijvoorbeeld omtrent (tijdelijke) aanpassing van de werkzaamheden).
  • Adviseren van de organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van reintegratie, de melding en registratie van verzuim en de ontwikkeling van het arbobeleid.
  • Uitvoeren van preventief medisch onderzoek (PMO).
  • Verzorgen van melding en registratie van beroepsziekten bij het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten.

Functie eisen

Je hebt de opleiding Geneeskunde en de specialisatie arbeids- en bedrijfsgeneeskunde met succes afgerond en bent als zodanig opgenomen in het register voor sociaal geneeskundigen. Je bent BIG geregistreerd en hebt ervaring in de gezondheidszorg en met de daarbij behorende beroepsgroepen en arbeidsomstandigheden. Tot slot weet je organisatiegevoeligheid te combineren met een zelfstandige, onafhankelijke houding.

Inschaling

Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 9.074,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Het aantal arbeidsuren van 32 uur gemiddeld per week is ook in te vullen door middel van twee parttime dienstverbanden.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer MR19-EL124
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Arjan Miltenburg, manager P&O, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 5131.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-08-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-01-2020
Nummer 47215
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT