Beeldend therapeut Hoogeveen
Ambiq

Functieomschrijving

Voor Poli Hoogeveen zijn wij op zoek naar een beeldend therapeut voor 24-28 uur per week

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen en zowel zelfstandig als ook in een multidisciplinair team goed tot hun recht komen.

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, (divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid,).

En dit ga je doen

Als beeldend therapeut bij Ambiq geef je zelfstandig uitvoering aan therapieën aan cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je doet dit vanuit de context van het behandelplan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van de therapie. Het geven van therapie kan op een locatie van Ambiq maar evengoed bij de cliënt thuis of op een andere locatie.

Als beeldend therapeut zorg je ervoor dat je op een creatieve en actieve manier aansluit bij de interesses en het niveau van de cliënten. Je stemt de therapieën en bevindingen af met het systeem van de client, de gedragswetenschapper en eventueel andere betrokken disciplines.

Je maakt onderdeel uit van het team van vaktherapeuten waarmee je regelmatig overlegt en draagt bij aan de ontwikkeling van je eigen vakgebied binnen Ambiq.

Ben jij:

Betrokken

Vakkundig

Toekomstgericht

En heb jij:

Een beroepsgerichte opleiding op HBO niveau

Solliciteer dan op deze functie. Er zit geen einddatum aan deze vacature. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden zullen wij de vacature sluiten.

Ambiq in het kort

Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes:

Vraaggericht

Systeemgericht

Oplossingsgericht

Competentiegericht

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Functie eisen

  • Beroepsgerichte opleiding op HBO niveau
  • Kennis van en ervaring met de LVB doelgroep
  • Kennis van gedragsproblematiek bij LVB cliënten
  • Flexibel inzetbaar qua uren en werklocatie
  • Belangrijke competenties zijn: Resultaatgerichtheid, Kwaliteitsgerichtheid, Verantwoordelijkheid en empathisch vermogen
  • In bezit van rijbewijs en eigen auto

Inschaling

FWG 55 CAO Gehandicaptenzorg

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

- Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

- Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jurre de Jong, clustermanager, telefoonnummer: 088-7776005
Functie(s) Beeldend therapeut
Creatief Therapeut
Publicatiedatum 30-11-2022
Ingangsdatum In overleg/nader te bepalen
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 115927
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq