Begeleiden van de ouder wordende cliënt bij De Schors in Losser?
Aveleijn

Functieomschrijving

Draag jij graag bij aan een leven vol betekenis voor de ouder wordende cliënt?
Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht?
Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Voor onze woonlocatie De Schors in Losser
zijn wij op zoek naar een

Ondersteunend begeleider
én een Persoonlijk begeleider

(24 tot 32 uur per week, in overleg)


Waar ga je werken?
De Schors is een woonlocatie voor 34 volwassen cliënten aan de rand van het dorp Losser. De naam de Schors betekent bescherming bieden en beschut wonen. Deze betekenis is de rode draad binnen de locatie. De Schors biedt ondersteuning, begeleiding, verzorging en verpleging aan met name ouder wordende cliënten of jongere cliënten die goed passen binnen deze beschermde woonomgeving. Er zijn 4 woongroepen binnen de Schors. In het gebouw zijn allerlei aanpassingen en hulpmiddelen aanwezig, zodat iedereen die dit wenst, kan blijven wonen tot het einde van zijn of haar leven.

Meer informatie over locatie de Schors kun je lezen op onze website:  https://www.aveleijn.nl/locaties/de-schors/ 

Waarin kun jij het verschil maken?

 • Jij zorgt voor comfort en kwaliteit van leven van de oudere cliënten.
 • Jij kunt genieten van de kleine dingen die voor de oudere cliënten bijdragen aan een leven vol betekenis.
 • Door deze cliënten in hun kracht te zetten en te werken vanuit eigen regie en autonomie.
 • Omdat jij wilt werken op het snijvlak van begeleiden en verzorgen en ervan houdt om net dat stapje extra te zetten.
 • Jij belevingsgerichte zorg aanbiedt, waarbij je altijd vanuit de cliënt begint.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Voor de functie van ondersteunend begeleider, een relevante beroepsopleiding op minimaal niv. 3 (MMZ, vergelijkbaar agogisch of Verzorgende IG)
 • Voor de functie van persoonlijk begeleider, een relevante beroepsopleiding op minimaal niv. 4 (MMZ, vergelijkbaar agogisch of Verpleegkundig)
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en affiniteit met de doelgroep ouderen
 • Je beschikt over competenties voor zowel  begeleidende als verzorgende taken
 • Je hebt inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 30 (maximaal € 2.716,- bij een 36-urige werkweek) en de functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 2.993,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze afwisselende functie als ondersteunend of persoonlijk begeleider bij De Schors in Losser?
Reageer dan snel met jouw CV en motivatie en wij nemen contact met je op!

De sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdag 29 september.

Wil je graag meer informatie over de functie? Hiervoor kun je contact opnemen met Engelien Winkels, manager, via e.winkels@aveleijn.nl of 06-10043794.

 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Schors in Losser
Postcode 7581WB
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Engelien Winkels, manager, via e.winkels@aveleijn.nl of 06-10043794
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 27-09-2021
Nummer 71097
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn