Begeleider - Hendrik Werkmanweg Deventer
Zozijn

Voor de Hendrik Werkmanweg in Deventer zoeken we een

Ondersteuner voor 40%

Wat ga je doen?
Onze cliënten hebben een zorgplan en dit is jouw uitgangspunt om ze te ondersteunen. Hierbij let je uiteraard op de signalen die een cliënt geeft en die van invloed kunnen zijn op de inhoud van het plan. Dit bespreek je dan met de coördinerend ondersteuner. Jouw bijdrage is hierin erg belangrijk. Daarnaast help je de cliënten bij de vrijetijdsbesteding en het onderhouden van zijn/haar netwerk en heb je contact met verwanten. Naast deze werkzaamheden voer je soms administratieve werkzaamheden uit en neem je deel aan overleggen. Een variërende functie op een mooie locatie!

Dit zijn wij
Onderdeel van de regio Salland/De Graafschap is de locatie Hendrik Werkmanweg 5 en 7. Hier wonen cliënten met enige mate van zelfstandigheid, waar jij als ondersteuner structuur biedt waar nodig. De cliënten zijn vooral gebaat bij een huiselijke sfeer en gezelligheid waarbij de begeleiding gericht is op behoud van vaardigheden. De cliënten eten altijd in de gezamenlijke woonkamer, maar verder zijn de cliënten vrij om in de gezamenlijke woonkamer of in hun eigen zit/slaapkamer te verblijven.

De twee woningen staan in de nieuwbouwwijk De Vijfhoek in Deventer. Op loopafstand van een winkelcentrum met goede busverbindingen en aan de rand van De Vijfhoek bevindt zich treinstation Deventer Colmschate. De twee woningen zijn geschakeld. In elke woning wonen zes cliënten met een eigen zit/slaapkamer met eigen douche en toilet. Achter de woningen ligt een ruime besloten tuin.

Nieuwbouw:
Medio februari 2023 verhuizen de bewoners naar een nieuwe woonvoorziening op het huidige Auping terrein in Deventer. Een gebouw met 36 woonvoorzieningen verdeeld over drie woonlagen met mogelijkheden voor dagbesteding. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt minimaal een afgeronde zorgopleiding niveau 3 opleiding. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze doelgroep en op een respectvolle en liefdevolle manier met onze cliënten omgaat. Samenwerken in een team is voor jou geen probleem en je weet voor een goede sfeer te zorgen.

Dit bieden wij

  • Een salaris als Ondersteuner in FWG 35 maximaal € 3.009,- bruto bij 36 uur per week;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en onregelmatigheidstoeslag
  •  Externe kandidaten krijgen een dienstverband voor 1 jaar, na dit jaar wordt bij gebleken geschiktheid het dienstverband omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd

Word je blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om te reageren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog vragen hebt. Bel dan met Gijs Waardenburg, manager, via 06-12995979.

Procedure
Onderdeel van de selectieprocedure zal zijn het opvragen van referenties. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling. Het opvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de procedure.

Geschikte kandidaten ontvangen z.s.m. een uitnodiging voor een gespek. De vacature zal worden gesloten zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Deventer/ Bathmen / Ivoor Hendrik Werkmanweg Deventer
Postcode 7425RA
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, telefoon 06-12995979
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 07-11-2022
Reageer voor 07-03-2023
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 115326
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn