Begeleider - Industrieel werk Schalkhaar
De Parabool

Wij werken bij Industrieel, hier zitten wij ongeveer met z’n dertigen. Wij zijn heel goed in tellen en sorteren! Ook monteren en verpakken vinden we leuk om te doen. Wij doen allerlei werkjes voor verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld folders vouwen, bestek sorteren en schroeven tellen. Wij maken ook mooie vliegengordijnen. Soms hebben we wel wat hulp nodig. Omdat één van onze begeleiders eind februari met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij een begeleider die ons een tijdje komt helpen! Help jij ons?

Begeleider
gemiddeld 24 uur per week

Hoe ga jij ons helpen?  

 • Je geeft begeleiding aan cliënten volgens het ondersteuningsplan, je biedt daarom ondersteuning op zowel sociaal/emotioneel als verzorgend gebied.
 • Je helpt dagelijks ca. 30 cliënten met het inpakken, tellen, monteren, sorteren en het vouwen voor diverse bedrijven. Naast de begeleiding ben jij medeverantwoordelijk voor het eindproduct.
 • Je draagt zorg voor een goede werk- en leefsfeer, voor veiligheid en welbevinden en hebt daarbij aandacht voor de belangen van de individuele cliënt en van de groep
 • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving, en onderneemt indien nodig actie. In geval van twijfel, onduidelijkheid en/of problematische situaties, over je even met de persoonlijk begeleider.

Wat breng jij mee?  

 • Je bent een enthousiaste begeleider met een relevant Zorg en Welzijn diploma.
 • We zoeken een enthousiaste medewerker die van aanpakken weet.
 • Je beschikt over een commerciële instelling, tact en staat stevig in je schoenen.
 • Je werkt goed in zowel teamverband als zelfstandig.
 • Fysieke werkzaamheden zoals tilwerkzaamheden kun jij aan!
 • Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en weet rust uit te stralen.
 • Je werkt gestructureerd, ordelijk, systematisch en hygiënisch.

Wat biedt de Parabool jou?

 • Samenwerken met collega’s die betrokken zijn bij de organisatie en hart hebben voor hun werk.
 • Een dynamische werkplek.
 • Een tijdelijk contract van gemiddeld 24 uur per week voor de duur van een zwangerschapsverlof.
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer weten?
Neem contact op met Hennie Koekoek (0570-625898). Hij staat je maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur graag te woord.

Reageren?
Is deze tijdelijke functie écht wat voor jou? Reageer dan voor 1 december via de sollicitatiebutton.
8 december vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Naar aanleiding hiervan worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een meeloopochtend op 10 december.

Deze functie staat tegelijkertijd open voor interne- en externe medewerkers. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers onze voorkeur.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Industrieel werk Schalkhaar
Postcode 7433 DB
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Hennie Koekoek (0570-625898). Hij staat je maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur graag te woord.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 17-11-2020
Reageer voor 01-12-2020
Ingangsdatum 17-11-2020
Nummer 56023
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool