Begeleider - Loenenseweg
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Jouw dag is geslaagd als je jouw talent voor het begeleiden van bewoners optimaal in hebt kunnen zetten. Samen met een enthousiast team van professionals bouw jij aan een goed contact met de bewoners. Jij ziet kansen en mogelijkheden en bent trots op de stapjes die gemaakt worden. Bijzonder mooi werk!

Wat mag je doen?

 • Als begeleider verricht je werkzaamheden in het kader van de behandeling en begeleiding van cliënten en hun systemen.  
 • Je signaleert hun hulpvragen en onderhoudt het contact met ouders/verzorgers en andere belanghebbenden binnen hun netwerken.  
 • Je werkt cliëntgericht, methodisch en levert maatwerk. 

Wat breng je mee?

 • Jij bent trots op Het Hietveld, de behandeling en de begeleiding die wij de cliënten bieden. 
 • Jij beschikt over een pedagogische opleiding op minimaal niveau 4.
 • Jij hebt ruime ervaring in het werken met cliënten met gedrags- en psychiatrische problematiek met bijkomende somatiek.
 • Jij bent flexibel en switcht makkelijk tussen de verschillende cliënten welke je, ongeacht het gedrag, onvoorwaardelijk steunt.  

Bij het Hietveld kijken wij naar de mogelijkheden en talenten van de mensen.  

Bijzonderheden

Doelgroep en locatie

De Loenenseweg is een zorglocatie met 20 appartementen verdeeld over 2 locatie’s (Loenen en Beekbergen) voor cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek (m/v), die langdurige intensieve zorg behoeven en waarbij de zorgvraag het beste beantwoord kan worden binnen een individuele woonsetting. Het accent ligt op het individueel begeleiden van de cliënt vanuit ieders eigen appartement, waarbij een algemene ontmoetingsruimte beschikbaar is voor hulpvragen, waarbij tijdelijk extra nabijheid van begeleiding nodig is. Het accent van de behandeling en begeleiding ligt vooral op het in stand houden van geleerde vaardigheden en het uitbreiden daar waar mogelijk op een individueel tempo. Het bevorderen van de kwaliteit van leven en autonomiebeleving (‘zelfregie’) staat centraal. 

De meeste cliënten zullen gaan oefenen met autonomie (‘zelf doen’), waarin tevens sprake is van afhankelijkheid van de veiligheid (ondersteuning, kaders en begrenzing) van begeleiders in de nabijheid. Er is sprake van een (beginnende) ik-ontwikkeling, waarin de cliënt er vanuit gaat dat hij/zij ‘het zelf wel kan (doen/bepalen)’, maar waarbij vaak sprake zal zijn van overprikkeling en zelfoverschatting. De cliënt zal zoeken naar duidelijkheid en grenzen, waarbij de grenzen (en de begeleider die deze stelt) worden getest op betrouwbaarheid en standvastigheid.  

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Nick Schers, teammanager, via 06-10508941.
 • Voor vragen over de sollicitatieprocedure mag je appen of bellen naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22464308.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra wij een leuke en geschikte collega hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider---loenenseweg-a0w6n000000x5edqaa
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 01-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68632
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn