Begeleider - Oerdijk 108C - Schalkhaar
De Parabool

De Parabool is met 400 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Woonvorm Oerdijk 108c is een kleinschalige woonvorm waar 3 mannen en 4 vrouwen wonen in de leeftijd van 37 tot 91 jaar oud. Wij bieden onze cliënten een veilig thuis én de beste zorg, waarin kwaliteit van leven voorop staat. Ben jij toe aan werk waar je elke dag leert en ontzettend veel betekent voor de bewoners van woonvorm Oerdijk 108c? Wij zoeken een:

BEGELEIDER

20 – 24 uur per week

 Wat ga je doen? 

 • Als begeleider lever je een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan.
 • Gezien de zorgvraag van cliënten ondersteun je veel in de persoonlijke verzorging. Je helpt de cliënten in de dagelijkse ADL-zorg en je hebt hierbij begrip voor hun beperkte mogelijkheden, als gevolg van verstandelijke en/of lichamelijke beperking en dementie. Ook kun je aansluiten bij het lage ontwikkelingsniveau. Bij al je werkzaamheden houd je oog en oor voor huiselijkheid en menselijk contact.
 • Je werkt in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden en slaapdiensten. De slaapdiensten worden gezamenlijk met het team Boerderij Roelvink en Oerdijk 106 ingevuld.

Wie neem jij mee als persoon?

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 3 en minimaal 1 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met de verzorgende taken in je werk en hebt ervaring met het gebruik van de actieve en passieve tillift.
 • Je hebt veel geduld en affiniteit met de dementerende en ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking.
 • Je werkt transparant en kunt goed reflecteren op eigen en andermans handelen en zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling te vergroten.
 • Je hebt prima sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, geduld, humor en een empathisch vermogen.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan vol afwisseling voor de duur van een half jaar voor 20 uur per week.
 • Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Een ruime onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen!
 • Werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s van Woonvorm de Oerdijk 108C via 0570-726600.

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!

Enthousiast geworden van de vacature? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 29 november via de sollicitatiebutton, dan spreken wij jou gauw!

Voor deze vacature wordt tegelijk in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Oerdijk 108C Schalkhaar
Postcode 7433PB
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s van Woonvorm de Oerdijk 108C via 0570-726600.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 18-11-2021
Nummer 72979
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool