Begeleider - Woonvorm Schuilenburg B Raalte
De Parabool

Locatie Schuilenburg in Raalte-Noord is een woonomgeving voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Schuilenburg is het toonbeeld van wonen, zorgen en leven in de toekomst en is een samenwerkingsverband tussen de Zorggroep Raalte, Stichting Wira en De Parabool. De Parabool zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Team B ondersteunt 9 cliënten met een verstandelijke beperking in verschillende leeftijdscategorieën (nadruk ligt op 50+/ouder wordende cliënt) en met uiteenlopende begeleidingsvragen. De zelfredzaamheid van de cliënten varieert. Team B zoekt

2 BEGELEIDERS

- die een eigen rol weet te vervullen in een zelforganiserend team -

Voor in totaal 42 uur (uren in overleg)

Wat ga je doen? 

 • Je levert een bijdrage aan met name begeleiding van cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan. Het bieden van duidelijkheid/structuur is hierbij een belangrijk uitgangspunt. De hoofdtaak ligt op de begeleiding (er zijn weinig verzorgingstaken).
 • Je biedt zowel individuele als groepsbegeleiding.
 • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving en onderneemt waar nodig actie.
 • Je werkt in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden: dag- of avonddiensten en weekenddiensten (geen nacht, omdat we een vaste nachtdienst hebben).

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt een relevante zorgopleiding op MBO niveau 3 afgerond.
 • Je kunt zelfstandig (alleen) werken.
 • Je bent flexibel en kunt daadkrachtig optreden.
 • Je hebt kennis van medicatie en kunt dit uitdelen.
 • Je kunt werken in een zelf organiserend team, weet je taken en verantwoordelijkheden binnen het team op te pakken en in afstemming met collega’s zelfstandig uit te voeren.

Wat bieden we je? 

 • Een jaarcontract bij de Parabool met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • In totaal hebben we 42 uur voor 2 vacatures. Uren kunnen in overleg vastgesteld worden (bijv. 20 en 22 uur of 18 en 24 uur). We horen graag wat jou voorkeur heeft!
 • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen Schuilenburg.
 • We kiezen er bij De Parabool voor om verantwoordelijkheid zo dicht mogelijk op de werkvloer te houden. Dit geeft je uitdaging en verantwoordelijkheid.
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen.
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer weten? 

Neem contact op met collega’s van team B via telefoon 0572-760105.  

Reageren? 

Past dit profiel bij jou, wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie met cv uiterlijk 22 januari via de sollicitatiebutton.  De gesprekken vinden plaats op 27 januari 2021.

Voor deze vacature wordt zowel in- als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten van De Parabool voor.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Schuilenburg B Raalte
Postcode 8103 RB
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met collega’s van team B via telefoon 0572-760105.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-12-2020
Reageer voor 23-01-2021
Ingangsdatum 21-12-2020
Nummer 56691
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool