Begeleider | Beatrixlaan
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Beatrixlaan is op zoek naar een Begeleider voor 20 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik vind het fijn als mijn begeleiding in de nabijheid aanwezig is. Als ik een vraag heb of als ik ergens mee zit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken, maar ik ben ook in staat om mijn hulpvraag even uit te stellen tot het begeleidingsmoment. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ook als ik misschien eens boos wordt, weet jij mij door je juiste houding en begeleidingswijze, mij weer in de goede richting te krijgen.

Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Begeleider minimaal € 1.821,- en maximaal € 2.716,-volgens FWG 30 (per 1 juni) van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór dinsdag 11 mei 2021.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Maikel de Bruin, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 319 675 71. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Beatrixlaan. Op deze locatie komt cliëntprofiel Koen voor. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

 

Type Vacature
Intern nummer 2021-1725
Organisatie Cosis
Locatie Beatrixlaan
Postcode 7921 BW
Stad Zuidwolde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maikel de Bruin, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 319 675 71
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 11-05-2021
Nummer 67869

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis