Begeleider De Grote Weerd - Wilp
Zozijn

Het team van de Grote Weerd is op zoek naar een nieuwe collega! We zijn een hecht team, waarin wij er onvoorwaardelijk zijn voor onze cliënten en voor elkaar, dit alles met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Door de interactie in onze woongroep en de diverse problematieken van onze cliënten is bij ons geen dag hetzelfde.

Dit zijn wij
De Grote Weerd is een geschakelde woning op landgoed de Lathmer. Het is een gezellige woning waar de cliënt centraal staat. Als team zijn we trots op de manier waarop wij onze cliënten nabijheid bieden en tot bloei laten komen.

Wat doen wij?
Wij bieden zorg en ondersteuning aan 12 cliënten, die wonen in 2 geschakelde wooneenheden:

  • De ene kant bestaat voornamelijk uit cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme en een eenduidige benadering.
  • De andere kant bestaat uit cliënten met ernstige hechtingsproblematiek. Zij vragen begeleiders die er onvoorwaardelijk voor hen zijn en stevig in hun schoenen staan.

 Combinatiediensten maken deel uit van ons dienstenpatroon, dat wil zeggen dat je maandelijks een aantal diensten werkt waarbij je opstart op de woning en vervolgens bij het Dagcentrum gaat werken.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

 We zien onszelf als een hecht, deskundig en gastvrij team waar nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Wil jij ons team komen versterken?

Wat vragen wij?

  • Je hebt een beroepsgerichte opleiding op minimaal niveau 4 en werk- of stage-ervaring met cliënten met complexe gedragsproblematieken
  • Collega’s die stevig in de schoenen staan, en die op zoek zijn naar de vraag achter het gedrag van de cliënt
  • Humor, daadkracht, reflecterend vermogen en methodisch kunnen werken vinden wij ook belangrijk!

Wat bieden wij?

  • Leuke, uitdagende cliënten en bevlogen collega’s
  • Een baan als specialistisch begeleider, in 1e instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast contract, inschaling in FWG 40 (€ 2807,-- max)
  • De arbeidsduur is bespreekbaar
  • Gerichte cursussen en trainingen, zoals bijvoorbeeld de agressie-preventietraining

Verder moet je weten:

Informatie verkrijgbaar bij Ilse Harleman, manager: 06 27628313 of per mail: I.Harleman@zozijn.nl.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV 20-016
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 De Grote Weerd Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 10
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Verder moet je weten: Infor Ilse Harleman, manager: 06 27628313 of per mail: I.Harleman@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 05-02-2020
Reageer voor 01-04-2020
Ingangsdatum 05-02-2020
Nummer 51188
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn