Begeleider | Logeerhuis Meppel
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie 'Logeerhuis KJG Meppel' is op zoek naar een Begeleider voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik heb voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Mijn ouders kijken samen met de begeleiding of ik behandeling nodig heb en of ik naar het speciaal onderwijs kan of dat ik misschien toch beter op mijn plek ben op een kinderdagcentrum.

Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo- niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met kinderen.
 • Een rijbewijs.
 • Flexibele instelling in verband met ochtend-, avond-, slaap- en weekenddiensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Begeleider minimaal € 1.821,- en maximaal € 2.716,- volgens FWG 30 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract met kans op verlening of een vast dienstverband.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 21 juni 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Martin van Veen, teamcoördinator op telefoonnummer 06 206 997 72. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Bedoeling van team Logeerhuis Meppel (de Kajuit)

Wij ontlasten ouders/gezinnen door kinderen op een ontspannen manier te laten logeren. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en sluiten aan bij het kind. Dit doen we als professionals waarbij wij verantwoordelijkheid voelen en eigenaarschap tonen, waarbij vertrouwen en vakmanschap uitgangspunten zijn. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap; kennen ons zelf, benutten elkaars kwaliteiten, weten waar de focus ligt en welke resultaten we willen halen. Omdat we samen verantwoordelijkheid willen nemen voor kwalitatief goede zorg en ondersteuning waardoor ouders langer in staat zijn hun kind in het gezin te laten opgroeien.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Samira en Dylan. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Type Vacature
Intern nummer 2021-1766
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum KJG Meppel
Postcode 7944 BE
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martin van Veen, teamcoördinator op telefoonnummer 06 206 997 72
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-06-2021
Reageer voor 21-06-2021
Nummer 68846

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis