Begeleider | Luzernevlinder
Cosis

Introductie en uren

We zijn op zoek naar een ambitieuze en positief ingestelde Begeleider voor 24 uur per week voor locatie Luzernevlinder in Meppel. 

Wat vinden we belangrijk?

Ik vind het fijn als mijn begeleiding altijd in de nabijheid aanwezig is. Als ik een vraag heb of als ik ergens mee zit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ik krijg van mijn begeleiding de ondersteuning die ik nodig heb om een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Mijn begeleiding maakt (mede) dat ik me hier thuis voel, in mijn eigen appartement maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes.

Wij als collegas vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. En dat je de vraag achter de vraag ook hoort. Je staat open voor feedback en werkt vanuit een grote mate van zelfstandigheid. Je bent bekend met de methodiek oplossingsgericht werken en kan gepersonaliseerde ondersteuning bieden aan de bewoners. Wij zijn betrokken en verwachten ook dat jij betrokken bent bij het begeleidingsproces. Natuurlijk hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Je bent een ervaren Begeleider en hebt de ambitie om door te groeien naar Persoonlijk Begeleider. Samen gaan we kijken wat je nodig hebt om deze stap te kunnen maken.

 

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-3 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Flexibel instelling ten aanzien van werktijden en locatie;
 • Je hebt affiniteit met de oudere cliënt en hebt ervaring met de ADL zorg;
 • Je hebt ervaring met of kennis van Autisme Spectrum Stoornissen;
 • Je bent proactief, je ziet het werk liggen en pakt het op;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas minimaal € 1.765,- en maximaal € 2.633,- volgens FWG 30 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • In eerste instantie een contract ter vervanging van ziekte.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór 3 december aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Elisa Vogelzang, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 82 355421. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan locatie Luzernevlinder.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-1529
Organisatie Cosis
Locatie Luzernevlinder
Postcode 7943TB
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56095

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis