Begeleider | Reestlanden
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie ‘Reestlanden’ is op zoek naar een ervaren Begeleider die affiniteit heeft met de ouder wordende cliënt voor 20 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik als cliënt woon op een locatie waar de groep wat kleiner is. We hebben een gezamenlijke huiskamer en dat vind ik fijn, want ik vind het namelijk belangrijk om gezellig samen dingen te kunnen doen. Ik heb hulp van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zo’n moment mijn verhaal.

Wij als collega’s vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 3.
 • Het leuk vinden om naast het begeleiden ook bezig te zijn met verzorgende werkzaamheden rondom de ouder wordende client.
 • Ervaring en kunnen omgaan met dementie.
 • Kennis van de methodiek Urlings is een pré.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega’s Begeleider minimaal € 1.765,- en maximaal € 2.633,- volgens FWG 30 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!


Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 8 maart 2021.

Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’ op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Ada Post, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 300 668 38. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Reestlanden. Op deze locatie komt cliëntprofiel Geesje voor. Wil je meer weten over de persona’s binnen Cosis, klik hier!

Type Vacature
Intern nummer 2021-1583
Organisatie Cosis
Locatie Reestlanden
Postcode 7941 EX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ada Post, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 300 668 38
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Nummer 57134

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis