Begeleider _ Uren in overleg _ Overkempe, Olst
De Seizoenen

Aangenaam,wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Jouw nieuwe jobbegint op één van onze locaties op Overkempe in Olst. Je begeleidt cliënten met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking.

Als begeleider werk je dus met onze bewoners die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben. In overleg bepalen we samen waar je voorkeuren liggen en op welke locatie je het beste aan de slag zou kunnen gaan.

Jij weet van aanpakkenen deinst er niet voor terug om aan de slag te gaan met onze doelgroep en beschouwt dat zelfs als een uitdaging. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om voor onze bewoners elke keer het beste uit de dag te halen. Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn is wenselijk. Zij instromers met een achtergrond binnen Zorg en Welzijn worden uiteraard ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden jeeen uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Je treft een fijne werksfeer en betrokken collegas in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 30/35/40/45 (tussen € 1.967,00 en € 3.640,00) afhankelijk van opleiding, ervaring en doelgroep waar je mee komt te werken.
  • Bij gebleken geschiktheid krijg je uiteraard een contract voor onbepaalde tijd.
  • Verder bieden we je goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.
Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met clustermanager Monique Tromp (06 - 46 14 49 16).

Wil je solliciteren?Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief, welke wij graag ontvangen via de sollicitatie knop in deze vacature.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 21-03-2023
Reageer voor 31-12-2023
Nummer 118701

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen