Begeleider Wonen - Zutphen
Zozijn

Wij zoeken een betrokken ondersteuner
Ben jij die ondernemende, daadkrachtige persoon, die aan de slag wil met het verzorgende en het begeleidende aspect. Dan is dit een baan voor jou. Het team van de Marschpoort is op zoek naar een

Ondersteuner voor 18 uur per week (50% dienstverband)

Dit zijn wij
De Lunette
is een woonvoorziening aan de Coehoornsingel te Zutphen. In deze woonvoorziening werken verschillende zorgaanbieders samen aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen. Alle faciliteiten zijn in De Lunette aanwezig, zodat de bewoners er zonder tussenkomst van vervoer gebruik kunnen maken. Binnen de Lunette heeft Zozijn twee woonlocaties, te weten de Marschpoort en de Veerpoort waar samen 23 cliënten wonen. Op locatie de Marschpoort wonen 11 cliënten met een matige tot intensieve zorgvraag, hierbij is zowel verzorging als begeleiding aan de orde.  

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun religie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Herken jij je in het volgende?

  • je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3 en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken.
  • je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Dit Bieden wij

  • Een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving in Zutphen.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2853,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een 'verklaring omtrent gedrag'.

Voor deze vacature hebben we geen sluitingstermijn. Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, zodat we in gesprek kunnen als we mogelijk een match zien. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Zutphen Lunette
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Martijn Wijnhoud, manager 06-11297238
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 71713
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn