Begeleider A moeder en kind in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie
Op locatie het Kasteel wonen moeders en kinderen. Vaak hebben de moeders een psychiatrische diagnose. Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt de moeders met het invullen van de moederrol. Onder andere door het aanleren van vaardigheden, op praktisch gebied maar ook op  gebied van hechting en interactie. We begeleiden rondom zwangerschap en opvoeding. Ons uitgangspunt is vraaggericht werken, waarbij oplossingsgerichtheid een grote rol speelt.

Het is een complexe cliëntengroep, die begeleid wordt door een hecht team. Risico-inventarisatie is een dagelijks vraagstuk in het werk naast aansturen, stimuleren en motiveren van de (aanstaande) moeders.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.996,-/ max. € 3.396,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlenging aan cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega's aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ of BIG registratie (of een lopende aanvraag hiervan).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 16 juni a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/begeleider-a-moeder-en-kind-apeldoorn

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Birgit van Hummel (begeleider A), telefoonnummer 0628236791
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 03-06-2021
Ingangsdatum 1 juli 2021
Reageer voor 16-06-2021
Nummer 68742
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn