Begeleider A Omnizorg apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Als begeleider A werk je mee op de groep en ben je een onderdeel van het creëren van een gezond en veilig leefklimaat voor onze cliënten. Jij weet wat er speelt op de afdeling en bent in staat te coördineren. Je kan hierin overstijgend denken en houdt de aandachtspunten in een dienst vast.
Je ondersteunt je collega’s en kan ze aansturen waar nodig. Je hebt goede zelfreflectie en kan collega’s op een prettige wijze voorzien van feedback. Als persoonlijk begeleider heb jij een eigen caseload met cliënten waarbij je betrokken bent. Met de cliënt kijk je naar wat zijn/haar wensen en krachten zijn en werk je aan herstel. Met je collega’s en de cliënt stel je een zorgplan op waarin de wensen en doelen van je cliënt worden beschreven. Jaarlijks evalueer je deze doelen met je cliënt en stel je waar nodig het zorgplan bij.

In deze functie:

  • Werk je samen met collega’s maar stem je ook af met de senior van de afdeling, de cliëntmanagers en behandelaren;
  • Weet je om te gaan met crisissituaties en kun je snel schakelen;
  • Werk je wisselende diensten (vroeg, laat & nacht);
  • Ben je een belangrijk onderdeel van het team en lever je een bijdrage aan teamontwikkeling;
  • Ben je in staat om veranderingen bij cliënten en/of collega’s te signaleren en daarop de juiste acties uit te zetten;
  • Bouw je een netwerk op met andere organisatie.

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant HBO diploma?
dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Inschaling

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.996,- / max. € 3.396,-  bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een contract voor de duur van 1 jaar;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 2 juli a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dieke Schrijver,teamleider, telefoonnummer 0623219050 en/of kijk op www.riwis.nl.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 11-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Ingangsdatum 11-06-2021
Nummer 68970
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn