Begeleider Ambulant - Thuisondersteuning Emmen
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Thuisondersteuning Emmen is ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een enthousiaste Begeleider Ambulant voor 20 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik heb begeleiding nodig zodat ik leer omgaan met mijn boosheid, met kritiek en om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik zou mijn sociale netwerk graag willen vergroten, maar ik vind het moeilijk om deel te nemen aan de samenleving. Hier zou ik graag ondersteuning bij krijgen. Met hulp van ambulante begeleiding wil ik graag een betaalde baan vinden en (weer) grip op mijn eigen leven krijgen.

Wij als ambulant team begeleiden de cliënten in nauwe afstemming met cliënten en de zorgomgeving. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je de cliënten centraal zet en zoveel mogelijk zelf laat doen. Je luistert met respect naar de cliënten, waardoor zij zich ondersteund en begrepen voelen. Bij bijzonderheden handel je adequaat en indien nodig stem je af met een deskundige. Bij escalatie of multiproblematiek draag je de cliënt over aan de persoonlijk begeleider ambulant en/of teamcoördinator. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en beleef je plezier aan het werken in een team.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-4 niveau.
  • Ruime ervaring met ambulant werken binnen de WMO met zowel VG als GGZ doelgroep.
  • Een auto om van ene naar andere cliënt te kunnen bewegen.
  • Planning skills: zelf beheer over agenda/flexibel wanneer welke cliënt bezoeken.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Dezelfde salarisschaal als je collegas Begeleider Ambulant, minimaal € 1.963,- en maximaal € 2.902,-volgens FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Contract voor de duur van verlofvervanging (de exacte startdatum zal overlegd worden. Het is de bedoeling dat je start vóór 1 januari 2021 tot en met 31 mei 2021).
  • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 30 november aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tjeska Schotsman, Teamcoordinator, op telefoonnummer 0627299882. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van Thuisondersteuning Emmen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-1500
Organisatie Cosis
Locatie Thuisondersteuning Emmen
Postcode 7823 JE
Stad Emmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 56079