Begeleider ambulant bij IWIB Apeldoorn
Pluryn

Waar doe jij het voor?

IWIB staat voor individueel wonen met intensieve begeleiding en behandeling. Help je graag mensen vooruit in hun ontwikkeling? Dan is deze baan iets voor jou! Je ondersteunt de cliënten bij de meest uiteenlopende hulpvragen. Naast IWIB begeleider ben je ook iemand die het leuk vindt om te netwerken en om relaties te onderhouden en uit te bouwen. Kortom, een zelfstandige functie met veel afwisseling en vrijheid.

Wat mag je doen?

Je bent als IWIB begeleider actief betrokken bij cliënten met de meest uiteenlopende hulpvragen. Jij staat naast de cliënt en op een coachende wijze werk je met de cliënt aan de doelen die samen zijn opgesteld. Je sluit hierbij aan op de wens(en) van de cliënt. Als IWIB begeleider werk je zoveel mogelijk met de cliënt toe naar zelfredzaamheid op allerlei levensgebieden zoals wonen, werk/dagbesteding, sociaal netwerk, financiën, persoonlijke verzorging etc. Jij bent de spil in het netwerk en op de verschillende levensdomeinen zoek je de verbinding voor een integrale aanpak. In de begeleiding heb je oog voor de individuele behoeften van de cliënt. Aan jou de inschatting welke aanpak en benadering dit vraagt, met als doel dat cliënten een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden in de maatschappij. Indien nodig schakel je hulp in van andere instanties om de vooruitgang van de cliënt zo goed mogelijk te stimuleren. Je hebt zicht op de beperkingen maar zeker ook op de mogelijkheden. Je bent in staat buiten de kaders te denken en te handelen.

De doorstroom van cliënten kan bij IWIB snel gaan. Hierdoor zijn er geregeld drukkere en minder drukke periodes. We zijn op zoek naar iemand die in het geval van een rustigere periode bereid is om een dienst te werken binnen de RVE Hietveld.

Wat breng je mee?

Omdat je zelf je agenda indeelt, is het belangrijk om flexibel te zijn, maar daarnaast ook goed te kunnen plannen en organiseren. Je werkt overdag en ’s avonds. Er wordt ook ondersteuning aan cliënten geboden bij het Steunpunt in Apeldoorn. Hiervoor word je ingeroosterd op een avond of in het weekend. Je bent dus bereid om een aantal diensten per maand te draaien voor het Steunpunt.

We zoeken iemand met:

 • een afgeronde hbo-opleiding (SPH, pedagogiek, MWD);
 • werkervaring met deze doelgroep; dit is een pré;
 • woonachtig in een straal van 24 km rondom Apeldoorn (vereiste);
 • een zeer zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • je weet adequaat te handelen bij onverwachte situaties en hebt een de-escalerende werkhouding;
 • je draait bereikbaarheidsdiensten;
 • je draagt zorg voor een zorgvuldige verslaglegging/rapportage en bent verantwoordelijk voor een correct verloop van de administratieve processen;
 • je beschikt over een rijbewijs en auto.

Doelgroep en locatie

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Het team bestaat uit IWIB begeleiders, een gedragswetenschapper en een teammanager. De cliënten wonen in Apeldoorn en omgeving. Het kantoor is gevestigd in Apeldoorn. De cliënten variëren van jeugd tot aan volwassenheid en hebben een Jeugd- of WLZ-indicatie. Veelal staat LVB-problematiek op de voorgrond en is er sprake van bijkomende (psychiatrische en/of verslavings-) problematiek.

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 45, met een salaris tussen de € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Het gaat om een tijdelijk half jaar contract ter vervanging van een collega die met verlof gaat.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

 

 

Meer weten?

 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Muriël Timisela, Teammanager, via of 06-43644669

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-ambulant-bij-iwib-apeldoorn

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Apeldoorn
Postcode 7361 TE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 28-04-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 28-04-2022
Nummer 110423
Doorsturen Bekijk PDF