Begeleider Anjelierstraat
Frion

Functieomschrijving

In deze omgeving kom je werken
Aan de Anjelierstraat wonen 18 cliënten in de leeftijd van 25 tot 65 jaar allen met een licht verstandelijke beperking en sommigen daarbij met psychische problemen. Door afwezigheid van een collega zijn wij op zoek naar tijdelijke versterking om onze cliënten de juiste begeleiding te geven die zij verdienen. De cliënten wonen in een eigen appartement/studio met eigen voorzieningen. Tevens maken zij gebruik van gemeenschappelijke ruimtes en nemen deel aan groepsactiviteiten. De begeleiding richt zich op beide en bestrijkt 24 uren per dag. Je werkt samen met het netwerk van de cliënt en binnen het team ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding.
 
Hoe ziet de rol er uit
Als begeleider op de Anjelierstraat bied jij de cliënt een veilige omgeving, waarin het belangrijk is dat zij de mogelijkheden en stimulans krijgen om te leren en ontwikkelen. In samenwerking met de persoonlijk ondersteuner en betreffende cliënt stel je de individuele plannen en ontwikkelingsdoelen op, onderhoud je contact met het netwerk en geef je uitvoering aan de gemaakte afspraken in het plan. Je kunt je inleven in de belevingswereld van de cliënt en weet persoonlijke stabiliteit en veiligheid te bieden zodat cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je ondersteunt het leven van de cliënten dan ook op een persoonlijke, respectvolle en kwalitatieve manier. Binnen de ondersteuning ben je in staat oplossingsgericht te werken.

Functie eisen

 • Je bent op korte termijn beschikbaar;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt ervaring met de methode Oplossingsgericht werken (pré);
 • Je bent een positief ingesteld persoon en neemt graag initiatief, motiveert jouw collega’s en bent ondernemend;
 • Je bent toegankelijk en benaderbaar en staat open voor een gesprek;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden, nachten (slaapdiensten) en weekenden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 ;
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar), mits jij na de inzet op de Anjelier ook bereid bent je in te zetten op andere locaties;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
Let op: Wanneer wij jou geschikt achten voor deze functie, willen wij jou z.s.m. uitnodigen voor een kennismaking met onze organisatie! Dit betekent dat de vacature zal sluiten zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.
 
Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
Geïnteresseerd?
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Anjelierstraat
Postcode 8331 WE
Stad Steenwijk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 73022
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion