Begeleider
Aveleijn

Wat ga je doen? 

Bij de Oliemolensingel werk je met mensen van alle leeftijden vanaf 18 jaar, met verschillende hulpvragen. Je zal snel moeten kunnen schakelen en meegaan in de waan van de dag. Bij de Oliemolensingel is het net zoals in de maatschappij, iedereen die je tegenkomt is uniek. Als begeleider begeleid je cliënten met het zo zelfstandig mogelijk organiseren en invullen van hun dagelijks leven. Hierbij zie je de eigen kracht en kwetsbaarheid van de cliënt. 

Waar kom je te werken? 

Bij de oliemolensingel kom je terecht in een team dat te omschrijven is als enthousiast, ervaren en stabiel! 

De Oliemolensingel is een appartementencomplex dat is gelegen aan de rand van het centrum van Enschede. Er wordt 24 uurs zorg geboden. De volwassen cliënten wonen in een eigen appartement.  Naast een verstandelijke beperking kan er sprake zijn van psychiatrische problematiek, verslaving of gedragsproblemen. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke zorgbehoefte van de cliënt. 

Wie ben jij? 

  • Jij bent in het bezit van een agogisch niveau 3 diploma;  
  • Jij bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;  
  • Jij hebt ruime ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg;  
  • Jij bent proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan een betekenisvolle dag voor onze cliënten. 

Wat mag je van Aveleijn verwachten? 

  • Parttimefunctie voor 24 tot 32 uur per week;  
  • In eerste instantie een tijdelijk contract, uitzicht op een vaste aanstelling;  
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;  
  • Salaris conform functieschaal 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);  
  • Mogelijkheid tot nevenfuncties;  
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.  

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Marcel Berendsen, locatiemanager, via 06-23037691(t/m 5 juni op vakantie). T/m 5 juni kun je onze recrtuiters benaderen voor vragen.  

 Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via soll[email protected] of telefonisch via 06-57381173.  

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief

 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Oliemolensingel in Enschede
Postcode 7511 BH
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marcel Berendsen, locatiemanager, via 06-23037691(t/m 5 juni op vakantie). T/m 5 juni kun je onze recrtuiters benaderen voor vragen.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 10-06-2023
Nummer 120328
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn