Begeleider
Aveleijn

Wat ga je doen?  

Als begeleider begeleid je cliënten met het zo zelfstandig mogelijk organiseren en invullen van hun dagelijks leven. Hierbij zie je de eigen kracht en kwetsbaarheid van de cliënt. Daarbij stimuleer je dat de cliënt zoveel mogelijk onderdeel uit kan maken van de maatschappij en betekenisvolle persoonlijke relaties kan opbouwen.  

Op welke locatie kom je te werken?  

Rohaan is een hoog alert locatie en bestaat uit een boerderij met daarbij twee appartementencomplexen. Deze gebouwen bieden onderdak aan totaal 30 cliënten, vier inloopruimtes en diverse kantoren. 
De cliënten die hier wonen hebben een (lichte) verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en psychiatrische problematiek. De begeleidingsmethodiek is individueel bepaald en vooral gericht op relatie, communicatie en structuur. 
Het basisklimaat wordt vormgegeven door een veilige, gestructureerde leefomgeving met duidelijke regels en afspraken waarbij de visie ‘een leven vol betekenis’ wordt gehanteerd en de begeleidingsstijl weggezet wordt vanuit de basishouding Oplossingsgericht werken. Dit in goede multidisciplinaire samenwerking. 
 
Het motto op Rohaan is: “omdat het niet vanzelfsprekend is”, waarbij we met elkaar vormgeven aan een betrouwbaar begeleidingsklimaat en een veilig werkklimaat. 

Wie ben jij?  

  • Jij bent 10 tot 32 uur per week beschikbaar (uren in overleg) (onregelmatige werktijden); 
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma; 
  • Jij hebt ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg; 
  • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek. 

Wat mag je van Aveleijn verwachten? 

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan niet alleen voor de cliënt centraal, maar ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou: 

  • Een baan voor 10 tot 32 uur per week (uren in overleg); 
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.332,- o.b.v. 36 uur); 
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan; 
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Janneke ten Hove locatiemanger Rohaan, via [email protected] of telefonisch via 06-12492743. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief! 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Rohaan in Markelo
Postcode 7475BE
Stad Markelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Janneke ten Hove locatiemanger Rohaan, via [email protected] of telefonisch via 06-12492743
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 04-06-2023
Nummer 120210
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn