Begeleider B+
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Geef jij mij vertrouwen zodat ik van mijn dagactiviteiten kan genieten. Help jij mij waar ik het niet meer zelf kan? Begrijp jij echt wat ik bedoel ook al kan ik mij soms niet goed uiten?"

Waar ga je werken?
Onze woning ligt in het mooie zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Bij ons wonen mensen in de leeftijd van 40 tot 80 jaar. Onze cliënten communiceren veel onderling, waarbij het niet goed naar elkaar luisteren weleens tot een conflict kan leiden. Directe en duidelijke begeleiding kan snel voor opheldering zorgen.

Wie ga je helpen?
De meeste van onze bewoners hebben naast hun verstandelijke beperking een aan autisme verwante stoornis. Onze cliënten hebben vooral behoefte aan duidelijkheid, nabijheid en voorspelbaarheid. Onduidelijkheid geeft een gevoel van onveiligheid. Onze cliënten hebben gedeeltelijk of volledige overname van dagelijkse zorg. Eén bewoner heeft niet aangeboren hersenletsel. Zijn gevoel voor begrip is laag. Hierdoor moet je goed opletten hoe je iets uitlegt. Het is heel belangrijk hoe je iets brengt, niet te snel praten en duidelijk uitleggen. Het is een gezellig club bewoners met veel gevoel voor humor.
"Het is zo leuk om hier te werken, de cliënten zijn allen heel verschillend waardoor je soms snel moet schakelen. Wij ondernemen veel met de cliënten, zo vindt een cliënt het fantastisch om een rolstoel race te houden of een slagroom gevecht. Niks is te gek!"
Hoe ga je helpen?
Jouw manier van helpen is in contact blijven met onze cliënten. Dit betekent continue de verbinding blijven zoeken en gelijkwaardig te communiceren. De bewoners hebben allemaal een eigen individueel dagprogramma en er is ook een duidelijke structuur voor de dag, waarbij veel op vaste tijden gebeurt.

De cliënten vragen zowel veel verzorging, als intensieve begeleiding. We beschikken over alle mogelijke hulpmiddelen op de groep om de verzorging zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor zowel onze bewoners als begeleiders.

Dit bieden wij
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het aantal uren is in overleg met een maximum van 36 uur.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1920 en maximaal € 2853 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde relevante zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen de gehandicapte zorg.
  • Je kunt je grenzen stellen en standvastig zijn vanuit een professioneel oogpunt.
  • Qua persoonlijkheid zoeken we een begeleider die tactisch, hulpvaardig en invoelend is. Je bent standvastig en hebt geduld. Ook straal je rust, vertrouwen en positiviteit uit.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met William de Wilde, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 50 80 86 15 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Uren van 18
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 23-11-2022
Nummer 73099

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland