BEGELEIDER B (zwangerschapsvervanging)
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste woonbegeleider voor onze kleinschalige woonlocatie Fonteinkruid, SEIN.
SEIN is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met moeilijke instelbare epilepsie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie. SEIN biedt jou een epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen.

Het Fonteinkruid heet jou van harte welkom!
Woonlocatie Fonteinkruid is gelegen in de Zwolse wijk Stadshagen. Binnen het Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Het Fonteinkruid kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid wat resulteert in ‘korte lijnen’ en een prettige werksfeer.
Op afdeling 1B wonen zes cliënten in de leeftijd van 35 tot 70 jaar met een licht tot matig verstandelijke beperking. De beperking van de bewoners binnen deze groep is zeer divers. Er is binnen het groepswonen sprake van individuele begeleiding. Een aantal van onze cliënten heeft NAH en een aantal van onze cliënten heeft een stoornis in het autisme spectrum. I.v.m. de begeleiding rondom het autisme maken we gebruik van de expertise van het CCE en hebben we een toekenning voor Meerzorg waardoor we extra uren in kunnen zetten voor deze begeleiding. Op 1B wordt gewerkt met diensten van 5, 6 en 7 uur. 
Het bieden van een veilige omgeving door middel van structuur en duidelijke afspraken is een belangrijke taak voor jou als begeleider. Het begeleiden van de groepsdynamiek is orde van de dag. 

Als woonbegeleider geef je uitvoering aan de dagelijkse begeleiding voor de cliënten op jouw afdeling. Je werkt hierbij samen met je collega woonbegeleiders, de coördinator en orthopedagoog. 
Je werkt methodisch aan de hand van Competentiegericht Werken, Gentle Teaching en Driehoekskunde. Ook werken wij op deze groep met de methode Geef me de Vijf. Binnen het Fonteinkruid werken we continu aan het verbreden van kennis voor de medewerkers, er zijn dan ook meerdere werkgroepen actief waar medewerkers een actieve rol in spelen.

Over jou

Je bent in het bezit van een diploma SPW-3, MMZ-3, Verzorgende IG of MBO-V en vindt het leuk om je samen met een team in te zetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Kennis en ervaring over autisme is een pre. Verder hechten we belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, stevig in je schoenen staan, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, conform het rooster. 

Dit krijg je van ons

Een uitdagende werkplek in een enthousiast en inspirerend team. Als begeleider B ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.798- bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband. SEIN kent een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Het betreft een dienstverband van 20 tot 24 uur per week. Wij bieden interne scholingen en praktijkgerichte bijscholingen aan.
Het gaat om een tijdelijke vacature vanwege zwangerschapsvervanging. De periode van vervanging is van augustus tot en met december 2020. Eerder starten behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag tegemoet vóór 10 juni 2020 via de link ‘direct solliciteren’ op de website van SEIN.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 18 juni 2020.
Het arbeidsvoorwaardengesprek staat gepland op maandag 29 juni 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 20.10
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Fonteinkruid in Zwolle
Postcode 8043NH
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elly Pronk, Assistent manager, te bereiken op telefoonnummer 038-845 7213 of Corina Compagnie, Coördinator IOP, te bereiken op telefoonnummer 038-845 7291.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende IG
Woonbegeleider
Publicatiedatum 12-05-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-06-2020
Nummer 52898

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures