Begeleider C ambulant Doven Midden Nederland
De Noorderbrug

Functieomschrijving

Voor de ambulante woonondersteuning Doven Midden Nederland zoeken wij een collega (werkgebied regio Rijssen, Almelo en Hengelo) voor de functie: AMBULANT BEGELEIDER C

Jouw functie
De ambulant begeleider vervult een coachende rol en is adviseur voor de cliënt, gemeente of andere aanbieders van zorg en welzijn vanuit het specialisme van De Noorderbrug. Je ondersteunt de cliënt op alle levensdomeinen. Daarbij zorg je voor samenhang en afstemming.
De ambulant begeleider vertaalt de vraag van de cliënt en de gemeente naar heldere doelen en realiseert deze op effectieve wijze. Persoonlijk leiderschap, zelfstandig werken en het nemen van verantwoordelijk­heid staan centraal in deze functie. Je werkt vooral solistisch.
Met jouw kennis op het gebied van doofheid, slechthorendheid in combinatie met complexe beperkingen en de dovencultuur heb jij inlevingsvermogen en weet jij de cliënten te ondersteunen in hun participatie op alle levensdomeinen.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.


De Noorderbrug is per april 2020 onderdeel van ’s Heeren Loo. Meer informatie kun je lezen op noorderbrug.nl/sheerenloo.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die

 • beschikt over een relevant diploma op HBO-niveau, bij voorkeur MWD/SPH of MBO niveau-4 met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • ervaring heeft in de zorg en ervaring heeft met het begeleiden van cliënten met (ernstige) gedragsproblematiek
 • bij voorkeur ervaring en/of kennis van Doven, Dovencultuur en Nederlandse Gebarentaal beheerst of bereid is dit te leren
 • proactief is in de eigen beroeps- en competentieontwikkeling en beschikt over een groot reflectief vermogen
 • systemische kennis heeft en deze weet in te zetten in de dienstverlening
 • woonachtig is in de omgeving Rijssen, Almelo en Hengelo
 • over een auto beschikt

Mensen met een auditieve beperking worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Bij indiensttreding dient er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Inschaling

Wij bieden

 • een boeiende functie voor 24 uur voor in eerste instantie een jaar met de intentie tot een vast contract bij goed functioneren en door het volgen en afronden van voor de functie vereiste cursussen gebarentaal
 • de functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45 (min. € 2.085 en max. € 3.189,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • mogelijkheid voor deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsenplan, fitness-/sportabonnement, aanvullende reiskostenregeling woon-werkverkeer)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mischa Geurink, teamcoach ambulante begeleiding op telefoonnummer 06 51775539. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagochtend 30 september.


Solliciteren
Je kunt tot uiterlijk 25 september 2020 reageren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief. Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

De vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing n.a.v. deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie De Noorderbrug
Locatie De Noorderbrug locatie Deventer
Postcode 7429AZ
Stad Colmschate
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-09-2020
Reageer voor 25-09-2020
Ingangsdatum 08-09-2020
Nummer 54639
Doorsturen Bekijk PDF

De Noorderbrug

De Noorderbrug is specialist voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, lichamelijke beperkingen of een chronische ziekte. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk staan al meer dan veertig jaar hoog in het vaandel. Medewerkers van De Noorderbrug zijn mensenkenners. Zij verstaan en begrijpen cliënten en hun netwerk vanuit een respectvolle dialoog, vakmanschap en expertise. De Noorderbrug biedt behandeling, verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning: in een wooncentrum van de Noorderbrug, thuis en in het eigen netwerk, bij werken, vrije tijd en activiteiten overdag. De Noorderbrug is actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Meer over De Noorderbrug