Begeleider C De Lichtboei Hardenberg
Stichting Sprank

Functieomschrijving

Begeleider C

 

Stichting Sprank - de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: onze cliënten met een verstandelijke beperking. Bij Sprank werk je als professional samen met familie en anderen die bij de cliënten horen. En zo zorg je ervoor dat zij, jij en wij samen sprankelen!

 

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar  een enthousiaste  begeleider voor cliënten voor de Lichtboei in Hardenberg.
Voor deze cliënten bied jij, waar nodig, ondersteuning en begeleiding bij hun dagelijkse structuur en bezigheden. Je hebt een stimulerende rol en houdt toezicht waar nodig. Het uitgangspunt is de zorgvisie van Sprank, dit gebeurt op basis van het (zorg)plan.

Functie eisen

Profiel

Wij zoeken een collega die:

 

  • leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en lid is van een christelijke geloofsgemeenschap
  • minimaal een relevante MBO (mmz niveau 4) of HBO ( sph/social work) opleiding heeft
  • zicht heeft op eigen gedrag, zelfreflectie
  • enige kennis heeft van de  WMO of bereid is zich erin te willen verdiepen
  • flexibel is
  • een klantgerichte houding heeft
  • communicatief vaardig is en de vraag achter de vraag kan zien
  • goed kan organiseren

Inschaling

Ons aanbod

Het betreft een contract van 40% voor de duur van een jaar. Ook als je graag meer uren wilt werken nodigen we je graag uit. De functie wordt volgens FWG ingedeeld (functiewaarderingssysteem voor de gezondheidszorg). Verder is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing en bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Annie van Eerde (coördinerend begeleider), tel  06-13689893 of email a.vaneerde@stichtingsprank.nl

 Solliciteren

Interesse? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacaturenummer 2072. Voor Sprank is het belangrijk om te weten dat je werkt en leeft vanuit een levend geloof. Lees hier meer over in de brochure ”Zo zien wij zorg”.  Graag in je brief daar een korte toelichting op geven. Je kunt je sollicitatie mailen naar sollicitaties@stichtingsprank.nl.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist en worden referenties ingewonnen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2072
Organisatie Stichting Sprank
Locatie Stichting Sprank, De Lichtboei
Postcode 7773 AA
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 14
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-10-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 55411
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Sprank

Stichting Sprank biedt christelijke zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Sprank zorgt voor ruim 500 cliënten op circa 30 locaties verspreid over Nederland.

Meer over Stichting Sprank