Begeleider Dagbesteding / Industriegroep / 25,2 uur
Elver

Wat ga je doen?

Ieder mens wil een werkplek waar hij of zij tot zijn recht komt. Waar je talenten gezien worden en waar je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen.

De Industriegroep is onderdeel van De Onderneming die ook bestaat uit de Kaarsenmakerij en de Voedselbank. Sinds september 2015 is De Onderneming gevestigd binnen het pand van Laborijn aan de Terborgseweg 106 in Doetinchem. In het kader van samenwerken, verbinden en ontschotten. Op de Industriegroep werken, op dit moment, gemiddeld 27 cliënten op een dag. Deze samenstelling is zeer divers, van intensieve begeleiding/ondersteunen i.c.m. moeilijk verstaanbaar gedrag tot zelfstandig werkende cliënten. De cliënten voeren diverse arbeidsmatige werkzaamheden uit voor Elver en externe bedrijven in een zo normaal mogelijke werkomgeving. Centraal staat ontwikkelingsgericht ondersteunen en/of de vaardigheden in stand houden. Daarnaast is de kwaliteit van het werk een belangrijk aandachtspunt. Bij het aannemen van werk wordt gekeken naar de talenten en mogelijkheden van cliënten.

Waarom hier werken?
Hou jij van dynamiek, diversiteit en werken vanuit de driehoek en ben jij de ervaren professional, met affiniteit voor arbeidsmatig werk, innovatief en ondernemend.

Sta jij open voor vernieuwingen en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Dagbesteding binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep/team. Je bent samen verantwoordelijk voor de onderneming waar verwacht wordt dat je zelfstandig werkt en in overleg beslissingen durft te nemen Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast lever je een bijdrage aan de taken die in het team verdeeld worden.

Wat vragen wij van jou?
Naast het zelfstandig uitvoeren van de taken zoals omschreven in de taak- en functieomschrijving van begeleider dagbesteding III, verwachten wij van je dat je:
 • Gedreven, energiek, passievol, ondernemend, daadkrachtig, flexibel inzetbaar, stressbestendig, zelfstandig, initiatiefrijk en vernieuwend/toekomstgericht bent.
 • Affiniteit hebt met arbeidsmatig werk.
 • Klantgericht werkt.
 • Oog hebt voor netwerken.
 • Goede contactuele vaardigheden bezit.
 • Stimuleert/motiveert in de ontwikkeling van de cliënt in de nauwe samenwerking met de Elver academie.
 • Met diverse doelgroepen kan werken.
 • Om kan gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag zowel verbaal als non-verbaal.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
 • Samen kunt werken met verschillende organisaties.
 • Je in het bezit bent van een relevante diploma op minimaal niveau 3 en ervaring hebt in het werken met deze doelgroep.
 • In het bezit bent van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende functie die volop mogelijkheden biedt, waarbij de vraag van de cliënt centraal staat net als samenwerking met andere organisaties en bedrijven.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Dagbesteding word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vervolg?
Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie, maar heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Sandra Brugman, Robert Bout op tel.nr. 0314-354372. Gezien de aard van de functie verwachten wij een sollicitatie die aantoont dat je affiniteit hebt met arbeidsmatig werk. Je hebt tot vrijdag 28 januari 2022 de tijd om te reageren op deze vacature. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 2 februari 2022.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure. Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
De industriegroep
Robert Bout
0314354372
[email protected] [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Doetinchem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 21-01-2022
Nummer 107178

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver