Begeleider Dagbesteding / Kanjers van Elver / Uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Begeleider Dagbesteding binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat we samen verantwoordelijk zijn voor onze deelnemers en ons team. Doordat je samen met het team verantwoordelijk bent voor de Kanjers van Elver en daarbij een samenwerking hebt met de Wigwam, wordt het gewaardeerd dat je overleg pleegt, overwegingen maakt, zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen.

Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team, is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf en naar jouw collega's. Belangrijkste hierin is dat er met je collega's over communiceert. Binnen de Kanjers van Elver werk je op een begeleidende en coachende wijze om, passend bij de individuele deelnemer, de veiligheid en het vertrouwen neer te zetten binnen de verschillende activiteiten die gedaan worden. Soms doen we het samen en soms geven we het vertrouwen zelfstandig te kunnen werken. Het is belangrijk dat jij de regie houdt en onvoorwaardelijke begeleiding geeft aan de deelnemers, de deelnemers ervaren daarmee zelf ook regie.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt geduld en straalt veel rust uit, dit is een belangrijke eigenschap die nodig is.
 • Je bent creatief in de begeleiding en kunt op het juiste moment de juiste begeleiding bieden.
 • Het is prettig dat je in kan springen bij spanningsopbouw in verschillende fases. Daarbij sta je stevig in je schoenen en kan je omgaan met zeer moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen, je kan op een verantwoorde wijze onvrijwillige zorg zo veel mogelijk beperken en je bent in staat gehechtheidsbevorderend te werken.
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met en kennis van onze doelgroep.
 • Je bent een persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat, zelfstandig kan werken, humor heeft, voor je eigen mening durft uit te komen en je open en kwetsbaar kan opstellen.
 • Je hebt specifieke kennis van de doelgroep, aangevuld met kennis van methodieken voor gedragsregulering.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH).

Wat bieden wij jou?
 • We gaan graag in overleg over passende uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Dagbesteding word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Kanjers van Elver via [email protected] of 0314-696269 (bereikbaar ma di do vr 09:00-16:00 uur en wo 09:00-12.30 uur).

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
Wij sluiten de vacature zodra er een geschikte kandidaat is gevonden.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Kanjers van Elver
0314 696269
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 15-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112600

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver