Begeleider Dagbesteding, intensieve zorg | Zeevi | 15u - 32u (i.o.)
Elver

Wat ga je doen?

Team de Opmaat is een dynamisch team, waar volop ontwikkelingen zijn om zo het best mogelijke aanbod neer te zetten voor onze leerlingen. Samen dragen wij zorg voor een ontwikkelingsgericht en thematisch dagprogramma, waarin de leerling centraal staat.

Op Zeevi proberen wij een uitdagende, prikkelende en gezellige omgeving te creëren, waarin de leerling zich prettig voelt, het gewone leven kan ervaren en zich kan ontwikkelen. Hierbij is het van belang dat jij in staat bent om oog te hebben voor kleine signalen. Waar nodig worden er medische handelingen uitgevoerd, denk hierbij aan zuurstof toedienen en medicatie geven via een sonde.

Er wordt gewerkt volgens de LACCS methode, waarin gekeken wordt hoe de leerlingen hun wereld ervaren en hoe wij hier op in kunnen spelen voor een goed leven. Plezier, ervaren en ontwikkelen staan centraal!

Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider op Zeevi zorg je voor een goed lichamelijk welbevinden van de leerlingen. Vanuit deze basis biedt je samen met je collega's een vast dag- en weekprogramma aan, waarin er gewerkt wordt binnen thema's. De activiteiten zijn meestal sensopatisch, veelal wordt dit individueel aangeboden, soms op groepsniveau. Daarnaast doen wij mee aan de gezamenlijke activiteiten binnen de Opmaat.

Je bent onderdeel van een zelfstandig werkend team. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat wij samen met de leerlingen, verwanten en collega's invulling geven aan de dag. Daarnaast werken wij nauw samen met ondersteunende disciplines, zoals fysiotherapie, SI en logopedie.

Wat vragen wij van jou?
 • Affiniteit met kinderen en jongeren met zeer intensieve zorgvraag.
 • Kennis van de LACCS en ervaring met intensieve zorg is een pré.
 • Ervaring met medisch handelingen of open staan om dit te leren is vereist. Deze handelingen zijn te leren op Elver.
 • Je bent in in het bezit van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG of Social Work.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 15 uur op twee vaste werkdagen bij Zeevi, het gaat om de donderdag en vrijdag.
 • Er zijn een aantal mogelijkheden om uren uit te breiden: Binnen onze groep zijn uren tijdelijk uit te breiden met 4 uur op de woensdagochtend (de duur hiervan is afhankelijk van oa meerzorggelden). Je kunt meer uren werken door Zeevi te combineren met ochtendzorg op wonen (ook een intensieve zorggroep). Een andere optie is dat uren aangevuld kunnen worden via het Flexbureau, wij leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Dagbesteding word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Zeevi via [email protected] of 06-82123478.

Je hebt tot donderdag 7 juli de tijd om te reageren op deze vacature.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 18 juli.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
De Opmaat, groep Zeevi
06-82123478
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 14-06-2022
Reageer voor 07-07-2022
Nummer 111693

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver