Begeleider dagbesteding
De Twentse Zorgcentra

 

Heerlijk eten op een heerlijke plek, met vrolijke mensen die lekker in hun vel zitten. Kwaliteit, gezelligheid en genieten. Dat is HeerlijkHappy.

Bij HeerlijkHappy werken dagelijkse gemiddeld 18 cliënten, van gemiddeld tot hoog niveau, met veel plezier in de bakkerij, keuken of in de bediening van ons restaurant op locatie de ColckHof in Almelo. We zijn een volwaardig leerwerkbedrijf in de leerwerklijn Horeca & Dienstverlening. Vanuit de leerwerklijn ondersteun je de cliënten in het aanleren van het vak. Dit doe je conform de werkmethodiek Supported Employment. Je staat naast de cliënt, je begeleidt ze in hun leerproces en stimuleert hen het beste uit zichzelf te halen. Je kijkt naar mogelijkheden en bent gericht op de zelfontplooiing van de cliënt. Je zorgt hierbij voor een veilig klimaat waarbij een goede sfeer voorop staat.

Werken in de horeca betekent handen uit de mouwen. Op bestellingen zit tijdsdruk en dat is af en toe flink doorwerken. Met jouw horecamentaliteit is dat geen probleem, hard werken en een goede sfeer gaan prima samen met de energie en humor die jij meebrengt. Deze horecamentaliteit zien we ook terug in je flexibiliteit. Het zijn geen 9-tot-5 dagen; ook op sommige avonden, weekenden en feestdagen wordt er gewerkt. Daarnaast is de zaterdag een vaste werkdag en word je gemiddeld 1x in de maand op zaterdag ingezet. Naast flexibel ben je ook allround inzetbaar, want je wordt ingezet in de bakkerij, keuken en het restaurant. Snel kunnen schakelen en het vermogen om je aan te kunnen passen zijn hierbij belangrijke vaardigheden. Als onderdeel van de leerwerklijn kun je, wanneer de situatie erom vraagt, ook op andere locaties binnen de leerwerklijn ingezet worden.

Je kunt ook rekenen op onze flexibiliteit, dat vinden we belangrijk aan het werken in een klein team. Ons team bestaat uit 4 professionals: 3 persoonlijk begeleiders en 1 horeca- vakmedewerker. Daarnaast werken wij samen met vrijwilligers. Sfeer, gezelligheid en gedrevenheid kenmerkt onze samenwerking. Wij houden van een open en eerlijke communicatie en gaan op een sociale manier met elkaar om. In jou zien we graag een enthousiaste en flexibele begeleider, flexibel in zowel uren als werkzaamheden. Je steekt graag de handen uit de mouwen, denkt mee, toont initiatieven en bent niet bang om de kar te trekken. Je hebt oprechte aandacht voor de cliënten, bent gedreven en ondernemend.

Pas jij bij HeerlijkHappy? Je hebt:

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal niveau 3.
  • De werkmethodiek Supported Employment gevolgd of bent bereid deze te volgen.
  • De cursus HACCP gevolgd of bent bereid deze te volgen.
  • Kennis van en enige ervaring binnen de horeca/bakkerij is een pré.

Wat bieden wij

  • Een afwisselende baan in een wisselend rooster van gemiddeld 15 uur per week. Je wordt hierbij gemiddeld 3 dagen per week ingezet. Indien nodig ben je extra inzetbaar bij ziekte en vakantie. Uitbreiding van je uren behoort in de toekomst, afhankelijk van de ontwikkelingen en coronamaatregelen, tot de mogelijkheden.
  • Een salaris van min. € 1.920,- / max. € 2.853,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband.
  • Een aanstelling voor de duur van 12 maanden

Procedure
Je kan reageren tot en met 21 juni a.s.. De gesprekken vinden plaats op 29 juni 2021.

Contact
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met HeerlijkHappy via telefoonnummer 088-4304155. 

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 21.152
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Almelo, Heerlijk Happy
Postcode 7608 CM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-06-2021
Reageer voor 22-06-2021
Nummer 68963
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra