Begeleider Dagbesteding EVB+ / Nieuw Wehl
Elver

Doordat wij binnen Elver werken met zelfstandig sturende teams, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Idealiter ben je flexibel inzetbaar op de verschillende groepen, kiezen voor een dagbestedingslocatie behoort ook tot de mogelijkheden. Werktijden zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent daadkrachtig en kunt planmatig werken.
  • Je kunt creatief denken en durft nieuwe dingen te doen.
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je hebt specifieke kennis van de doelgroep, aangevuld met kennis van methodieken voor gedragsregulering.
  • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen, je kan op een verantwoorde wijze onvrijwillige zorg zo veel mogelijk beperken en je bent in staat gehechtheidsbevorderend te werken.
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
  • Wij gaan in gesprek met jou over passende uren.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
  • Als Begeleider Dagbesteding EVB+ word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Anouk Vermeulen ([email protected]) of Lieke van Halteren ([email protected] / 0612401469).

Je hebt tot donderdag 6 oktober 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Team dagbesteding EVB+
06-13036681
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 16-09-2022
Reageer voor 06-10-2022
Nummer 114033

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver