Begeleider Dagbesteding
IJsselheem

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe collega die, net als wij, enthousiast is om mooie dagen aan het leven van onze ouderen toe te voegen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Je luistert goed naar de cliënt om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in de groep. Je stemt de daginvulling af op iemands wensen/gewoonten en geleefde leven. Met jouw creativiteit weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten, die je samen met je collega’s organiseert. 

Je hebt humor en gebruikt dit om een glimlach op het gezicht van onze deelnemers te toveren, je weet jouw enthousiasme over te brengen op onze deelnemers. Je kan zelfstandig werken, ziet wat er moet gebeuren en handelt hiernaar. Coachen, observeren en rapporteren vind je vanzelfsprekend tot jouw werk behoren.

Waar ga je werken?
Jij gaat werken binnen de teams van de dagbesteding die tijdelijk behoefte hebben aan de inzet van extra medewerkers. Het betreft een poule die IJsselheem breed is. Hierbij kan je denken aan calamiteiten, ziekte of tijdelijke extra vraag naar zorg. Je kunt dus (in overleg) ingezet worden binnen alle regio’s van IJsselheem: Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde.

Afhankelijk van jouw wensen en de vraag word je ingezet op losse diensten of voor langere periodes.  Dit betekent dat je werkt op verschillende locaties en afdelingen van IJsselheem. Hierdoor kunnen cliënten van IJsselheem rekenen op de zorg die ze nodig hebben en is jouw werk afwisselend en elke dag weer anders. 

Functie eisen

Wie ben jij?
Het is voor ons belangrijk dat je ziet wie de bewoner is en wat haar wensen en behoeften zijn. Vind je het daarnaast leuk om je collega's te inspireren, motiveren, soms 'coaching on the job' toe te passen en vernieuwend te zijn? Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken.

Verder voldoe je aan het volgende:  

  • je beschikt over een relevant diploma (minimaal niveau 3);
  • je hebt ervaring in de (ouderen)zorg;
  • je hebt affiniteit met doelgroep dementie, psychiatrie en probleemgedrag;
  • je bent flexibel inzetbaar op alle diensten.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan is dit wat je van ons kunt verwachten:

  • een oproepcontract voor een jaar;
  • salaris tussen € 2.199 en € 3.025 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35 CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Sandra Kalter beantwoordt met plezier jouw vragen: 038-4263731. Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met Marin Pruis, (Medewerker werving & selectie) via 06-57130455 of [email protected]. Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook.

Voor de vacature op onze website, klik hier

Type Vacature
Intern nummer 1159
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem, meerdere locaties
Postcode 8266 AB
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 15-05-2023
Nummer 120081
Doorsturen Bekijk PDF